Mě osobně se líbí, takže jí držím palce.. Škoda, že za těch 65 000,- Kč (v přepočtu) nebude i tady, na ježdění do práce cestou necestou by to byla paráda!
foto z cest: www.facebook.com/...
o moto: http://www.motork...mid=103612
BMW R1150GS (2001, bez ABS)
KMZ K-750 (1962, se zpátečkou, tzv. "Dněpr" )
Možnost základního servisu boxerů série 850/1100/1150/1200(vzduch)..
Možnost diagnostiky Jeep WJ/WG..
Mě se to docela líbí....jasně, klasika je klasika, ale je to krok ku předu a to je dobře.... Kdyby byla za tu cenu u nás, tak ji beru.
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
tak to bohuzel nejde, "exportni"verzi s moznou homologaci do EU a USA ti v Indii neprodaji ... a jine u nas neprihlaš...
Leda koupit to co maji a hodit to tady na veterany ...
Radek
...a čo tak ju prihlasíť v Indii na nejakého dôveryhodného cudzinca ktorý tam ma trvalý pobyt, tu jazdiť na indické papiere ktoré tu asi aj tak nikto neprečita! A časom urobiť možno aj veterana)
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
je to jak pise Radek, neni to tak jednoduchy, kdyby bylo, uz bych to udelal ja a tisic dalsich co meli ten stejny napad
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Problem je,ze kdyz nejsi majitel, neprejedes hranice ... papirove nemozne :-(
JRM66 napsal:
Radek_GS napsal:
Ahoj,
tak to bohuzel nejde, "exportni"verzi s moznou homologaci do EU a USA ti v Indii neprodaji ... a jine u nas neprihlaš...
Leda koupit to co maji a hodit to tady na veterany ...
Radek
...a čo tak ju prihlasíť v Indii na nejakého dôveryhodného cudzinca ktorý tam ma trvalý pobyt, tu jazdiť na indické papiere ktoré tu asi aj tak nikto neprečita! A časom urobiť možno aj veterana)
...aha, na to som pozabudol, proste tak ako keby si šiel na cudzej mašine na Ukrajinu! Hold syndrom EU už niekedy nenúti človeka rozmyšlať logicky.
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Pánové , jezdil jsem na tomto stroji 16 dní a mohu říct, že jízdní vlastnosti jsou hodně špatné ale motor má malou spotřebu a vysoký krouťák .Já bych si to koupil kdyby to stálo tak do 35 tis. Jinak ne.
Das ist BMW
brozkin napsal:
Pánové , jezdil jsem na tomto stroji 16 dní a mohu říct, že jízdní vlastnosti jsou hodně špatné ale motor má malou spotřebu a vysoký krouťák .Já bych si to koupil kdyby to stálo tak do 35 tis. Jinak ne.
Ale kecáš,přiznejme si,že už se nám stejská a je na co vzpomínat.
oranžová dvanáctka