Tak jsem se přesvědčil, že pro motání se v terénu s takovým obrem mám a) málo zkušeností bídnou fyzičku c) krátké nohy. Při otáčení se na místě jsem položil motorku na pravý bok. Chcípl jsem ji, ještě než dosedla na zem, ale než jsem ji postavil, objevila se na pravé kapotáži stružka oleje a někde zevnitř se kouřilo – asi jak olej nakapal na horký blok.
Domů jsem dojel v pořádku, teplota i tlak oleje OK, loužičku zatím nedělá. Tak doufám, že motorce se nic nestalo. Ale co s tím fitrem – není potřeba ho teď vyměnit, nebo alespoň vyčistit? A obecně - mohlo to vytéct i někudy jinudy než přes sání?
Nic bych necistil ani nemenil. Zrejme ti trochu vyteklo pres prepad.. Pro klid duse se muzes zeptat mechanika v servisu, odkud to mohlo vytect, ale ja bych to neresil.
kouknul bych jestli to nenateklo na vzduch. filtr pokud máš papírák tak bych ho vyměnil i když je malá pravděpodobnost že by se dostal olej u GS až k filtru má poměrně dlouhé vedení vzduchu než jiné moto. Olej mu dvakrát nesvědčí, nejde tam tolik vzduchu kolik má, ale to by jsi poznal i při jízdě.
Upravil Piky dne 17.08.2007 13:04
R1150 GS Adventure