Potřeboval bych poradit,
mám mnoho letr koženou bundu Arlen Ness, maximálně spokojen. Bohužel jsem na podzim zjistil, že se mi (pochopitelně) rozpadaj loketní chrániče. ani vám nebudu řikat, jaký je na nich datum výroby.
Zkoušel jsem různě po Čechách nějaký universální - ve Vrbovce, v Bikerscrow, zkoušel jsem v Louise ... zkrátka žádný mi nebyly dost dorný, nebyly pohodlný, nesedly dobře do buny (možná jsem moc rozmazlenej). Arlen Ness se údajně do Evropy už nedováží a na USA eshopech jsem nic přesvěčivě nenašel.
Už docela dloho je mám poslepovaný kobercovkou "na prasáka", ale drží.
Netušíte, kde sehnat, jestli to lzde, origoš?
Pro jistotu fotka bundy i protektoru.
kchrz přiložený následující obrázek:
Jestli chceš zkusit podle mě to nejlepší, co momentálně na trhu existuje - D3O level2, tak se zastav. Normálně je prodáváme a máme skladem. Máme i samostatné protektory Rukka RVP Air (maximálně prodyšné ale jen s prEN 1621-1 2010) a Rukka APS (Dow Corning) ale ty už nejsem schopný sehnat všechny. Nicméně lokty zrovna myslím máme.
Je pravda, že něco podobně oranžového jsem v Louis viděl, ale D30 to myslím nebylo. To za vyzkoušení stojí, určitě se stavím, díky za info.
Nicméně ve vašem eshopu jsem to nenašel (ovšem to může být problém mezi klávesnicí a židlí).
U Louise je jedine oranzove prave ta Rukka D30 , zajed do TT myslim si ze kluci neco vymysli
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
kchrz napsal:
Je pravda, že něco podobně oranžového jsem v Louis viděl, ale D30 to myslím nebylo. To za vyzkoušení stojí, určitě se stavím, díky za info.
Nicméně ve vašem eshopu jsem to nenašel (ovšem to může být problém mezi klávesnicí a židlí).
Ne všechno, co je na prodejně, máme na shopu
Tak se stav a vyzkoušíš všechny tři typy.
Jinak oranžových se dělá mraky - vloni na EICMA to byla třeba u asijců nejčastější barva bych řekl. D3O je hodně dobrý materiál a má určité unikátní vlastnosti, tak se vyrábí napodobeniny. A i někteří docela populární značkoví výrobci, kteří dělali černé chrániče, najednou zařadili do nabídky oranžové.. viděl jsem třeba Knox v oranžové verzi. Ale ne každá "guma" je D3O.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...