Zdravím kamarády ve zbrani , mám následující problém. Po připojení Navigator V k originál držáku se tato zapne, sama o sobě funguje, ale nereaguje na otočný ovladač na řídítkách. Musí se ještě nějak speciálně "softwarově" připojit? Díky za vaše odpovědi.
Moto mám ze SRN, ale dle rodného listu, který jsem získal přímo z BMW servisu, by příprava měla být instalována už z výroby. Vypadá to, že nezbývá, než zajet na diagnostiku, sakra.. Každopádně díky moc za rychlou odpověď!
Mám R1200 GS s přípravou pro navigator V přímo z výroby. Koupil jsem si Zumo 595 s vertikálním držákem od Touratechu. Tam mi demontovali držák navigátoru a namontovali držák na 595. Zůstal mi na levém heftu roler, který používal navigátor. Měl bych dotaz, zda je možno demontovat roler a získat tak lepší dohmat na ovladač blinkrů (a později jej prodat spolu s držákem a navigatorem), nebo je roler ještě nějak využíván ve stávající instalaci motorky?
Nechci zakladat novy vlakno, tak vyuziju tohle.
Kamosovi na rok stary R1250GS ADV prestalo fungovat uplne vsechno na levym riditku (vcetne kolecka ovladani). Zkousel par restartu, nic. Opravilo se to "samo" cca za pul hodiny. Motorka je asi 200km po garancni prohlidce (celkem najeto asi 8mi tisic km, nevim presne) . Nez to bude reklamovat, je to casta nebo ojedinela zavada?
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999