ahoj koupil jsem si helmu HELMA BMW Motorrad system EVO 6. sedi dobre ale na tvaří tlačí docela dost. Vymačkne se nebo jde koupit menší vystelka? zatim najeto cca 4 hod.
Upravil 79-PEPAN dne 28.02.2016 20:33
To znám, EVO 6 jsem kupoval vloni a trpěl jsem fakt dost, tváře jen tlačily, jinde to ale bolelo. Měl jsem možnost vyzkoušet všechny velikosti a s mými zkušenostmi jsem usoudil, že o číslo větší by byla po čase volná. Kritická místa jsem vymačkal, zbytek si sednul, chvíli to trvalo, jsem za to ale rád, protože o to lépe bude helma sedět v budoucnu. Pomohlo, že jsme zrovna vyráželi na Balkán, čekalo nás 16 dnů a skoro 5 tisíc km, tak helma měla čas si sednout, i když první dny byly nepříjemné.
Ano jde koupit cely vnitrek mensi, jde o to jestli ma mensi helma stejnou skorepinu nevim jak je to odstupnovany, me stal vnitrek do Enduro helmi kolem 2000,- napis do ADV ONE on to Jezek je schopen zaridit, treba muj vnitrek do moji Enduro helmy byl prvni co se dovezl do ČR , jinak ja mel vnitrek slozeny ze 3 casti , takze treba ty licnice pujdou koupit samostatne mensi u tve helmy
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček