Ahoj kluci rád bych slyšel Váš názor. CHCI 1200GS láska na 1 pohled a svezení. Našel jsem dva stroje co se mě líbí. Jeden je 2007 se vším ale má 90tisíc najeto. Poctivých. volal jsem do Německa do servisu kde to dělali. Druhá je 2005 a má 17 tisíc. Moc se mě to nezdá ale vypadá dobře. Vím že se to tu několikrát zmiňovalo že ten nájezd zase není uplná tragédie. Ale co kardan a ABS a rychlostka?
fryca napsal:
Ahoj kluci rád bych slyšel Váš názor. CHCI 1200GS láska na 1 pohled a svezení. Našel jsem dva stroje co se mě líbí. Jeden je 2007 se vším ale má 90tisíc najeto. Poctivých. volal jsem do Německa do servisu kde to dělali. Druhá je 2005 a má 17 tisíc. Moc se mě to nezdá ale vypadá dobře. Vím že se to tu několikrát zmiňovalo že ten nájezd zase není uplná tragédie. Ale co kardan a ABS a rychlostka?
Ahoj, tak jsem se ti na ně mrknul a vypadají obě pěkně. Na fotkách tedy. Co by řekla skutečnost je věc jiná. Je mi jasný že se ti líbí 12ti kilo, asi bych do ní také šel, ale na rok výroby co bych chtěl, nemám. Všechny první 1200 GS nejsou takové jaké bych si představoval. Určitě se dá narazit na dobrej kousek, ale najdi ho. Osobně bych šel do ty starší žlutý. 2 roky rozdíl nic neznamená, kilometry určitě ano. Navíc koukam celkem pěkně vybavená a hlavně žlutá.......!!!! Míval jsem žlutou ČZ 175 - prostě nostalgie. Dále u té levnější je nějaké snížené sedlo a to se mi vůbec nelíbí Hlavně aby ti vydrželo ABS a převodovej váleček. Já osobně pěknou 1150 GS nebo 1150 GSA. Ale vím že vývoj jde dopředu a ne každému se líbí. Přeju hodně štěstí.
Cervena ma par chyb v popise a to asca kontola tlaku v pneu 2007micky nemali az 2008+
2007micka by nemala mat poslilovac brzd co je +
Ta zlta je fakt ze tie zvody su dost zasle ale pokial clovek jazdil po vode takcto dostane zahul.
Pokial neopoznas zly kardan. Hlucnu prevodovku alebo volu v krku riadenia tak radsej napisnodial si a niekto ti rad pomoze z vyberom na nejakou tu flasku. I diagnostika neni zla zobrat zosebou Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
Koukni na motorkari.cz je tam peknych kousku. Pokial mas obmedzeny rozpocet tak by som pozeral po 2007 na 2008 je to 30tis navyse. Ked nizsi rocnik tak kup to rovnou z dratami a kuframy.ako napr:
100bubu napsal:
Koukni na motorkari.cz je tam peknych kousku. Pokial mas obmedzeny rozpocet tak by som pozeral po 2007 na 2008 je to 30tis navyse. Ked nizsi rocnik tak kup to rovnou z dratami a kuframy.ako napr:
Jsem si říkal že mašina o 30 tisíc víc s přibližně stejným nájezdem nic neřesí když nemám jistotu co je na ní udělaný. To bych radši už těch 30 navíc dal do opravy toho co bych koupil. A věděl
Pokud chceš dvanáctku, tak já osobně bych bral až Triple Black (ale na to nemám)... S 1150 GS chybu neuděláš, je lacinější a větší spolehlivost (méně elektriky).....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Ne, jedině celkový stav - jsou moto s najetými moc kilometry v dobrém stavu a moto se stočenými málo km ve horším stavu. Je potřeba to rozpoznat a podle toho koupit. Pokud chceš koupit slušnou moto, sleduj inzerci tady (hodně členů se tu zná osobně), další možnost je Pan Bob.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Osobně bych bral tu moto, která se mi líbí. Pokud je to 1200gs i s 90tis.km, tak klidně i tu, když to nebude střep. Debata typu....1200gs má už moc elektriky je scestná. Když si tady projdeš fórum, tak moc závad elektriky u 1200gs nenajdeš. Osobně mám 1200gs rok 2006 s posilovačem brzd a s el. jsem za 4roky co ji mám, neměl jediný problém.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
Kilometry... hele ja mel na 2007 najeto 108000km a bylo vse puvodni. Pak vim minimalne do 125000km, ze byla stale bez investic do spojky, kardanu atd.
Jenze je to nahoda a to vsechno muze klidne odejit v 50000km, to fakt predem nikdo nevi, nikdo ani nevi jak byly ty kilometry najezdeny.
Investice te muzou potkat kdykoliv a tak bych kilometrum nevenoval moc pozornost. Ikdyz tech 90... to je vazne skoro jisty, ze neco klekne, pokud jsou puvodni tlumice, kotouce,.... tak i na ne je to uz dost.
U roku 2005 bych najezdu 17000km nikdy neveril, ale fakt je, ze i hefty ma v takovym stavu, ze se tomu klidne verit da. A co si budem povidat, 17 a 90 je proste rozdil. Akorat teda 180000Kč za 11 let starou motorku, to je hnus.
Upravil Alda dne 07.03.2016 07:32
Tak tu 2007 u Moučky za 149 tisíc jsem byl oblídnout a vyzkoušet. Celkem pěkná, motor, kardan a převodovka bez pazvuků, zadní kolo nemá žádnou vůli, jízda OK, pouze se mi zdálo, že lehce táhne vpravo. Asi ležela, má trochu zespodu odřený kardan, přední zobák je trochu šejdrem,nefunguje měření tlaku v pneu. Za tu cenu je myslím Ok, já ji nakonec ale nebral. Byl jsem i na další a opět táhla vpravo a kola nebyla v zákrytu, nevím, začínám mít z GS trochu smíšené pocity, asi dostávají některé dost zabrat.
Upravil pale dne 07.03.2016 18:11
Kratkej napsal:
Vůbec se v tom nevyznám ale moto s 90 má vejfukový svody hodně lesklý a s menším nájezdem hodně zašlý
Motorka s menším nájezdem má od pohledu evidentně standardní svody,zatím co motorka s větším má příplatkový chromový
Mám je taky a dokoce 1x ročně vypadají taky takhle i po 188tis km.Stačí tomu věnovat jednu starou ponožku,trochu silichromu a 10min. intenzivní práce
to Pale:
Možný je všechno,ale moc si nedokážu představit,že nemá nějaký GS kola "v zákrytu" i po bouračce.Nemá to nosnej rám,tak co by se tam mělo zkřivit tak,aby byly kola mimo stopu?Zadní kolo tutově nesmysl a pokud by bylo šejdrem přední,tak už by to muselo být znát snad na všem.Musely by být do boku vidle.Stačí se zamyslet,jak jsou ty kola tam chycený
Nech to prohlídnout někoho,kdo to dělá...myslím,že ze samýho strachu vidíš myšky
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Vím jak jsou kola na GS uchycená, zkoušel jsem u jedné "nekonkrétní" GS přeměřit i hliníkovou latí, protože se mi to nezdálo,přední kolo stálo OK v rovině na zemi, ale po přiložení k zadnímu jsem na jedné straně byl souběžně od předního 1cm a na druhé 2,5 cm.Moto stala na kolech. Navíc jsem si na obalu převodovky všimnul cca 2cm vlasové praskliny u uchycení výztuhy převodovky k motoru. Proto už opravdu mám obavy před zakoupením GS, možná sice vidím myšky
Upravil pale dne 07.03.2016 19:30