Zdar chlapi, mám připravené nové gumy a slyšel jsem o opravné náplni do pneu,která v případě pichnuti má zacelit pneu zevnitř. Nez gumy prezuji,tak me zajimalo jestli mate nekdo s timto pripravkem zkusenosti a kdy se do pneu dava. Někdo říká,že se tam dává při prezouvani na rafek a někdo,že až po nazuti ventilkem. Děkuji za jakekoliv informace.
Kdyz se jsem byl nedavno u Wildy jsem napocital v jeho predni gume 9 dir a tlak porad drzi, jedinou nevyhodou, kolo se muze blbe vyvazovat.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Mel jsem kdysi v kolech ultra seal a borec mi to tam dostal pres ventilky, spolecne s nafukovanim. Ultra seal jsem si nechal dat dodatecne.
O dovolene ani nebyl potreba. Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
...moje zkušenost na kole = vyzkoušel jsem dvě různé tekutiny-mlíka, aplikace "nalití" do pláště, přes ventilek nikoli - měl jsem strach, že mlíko ventilek zalepí. Stárnutí kapaliny = výměna po jedné sezóně, nefungovalo to ve 4 nad nulou, když syn v Krušnejch píchnul, bylo nutné dát duši a lze konstatovat, že jsem byl docela "za.ranej" a i na.ranej. Po návratu diskuse v kolokrámě, reakci nic moc = je nutné vyzkoušet jiné "mlíko" od jiné značky, je možné že pod 5 nad nulou to nebude fungovat. Nové mlíko změnu utíkalo ventilky. takže na podzim sundání plášťů, umytí ráfků, plášťů nasazení duší a je klid. Toto je moje osobní zkušenost z mého a synova kola z roku 2015. Je možné, pravděpodobné a jisté, že na moto jsou přípravky asi jiné, lepší, ale princip bude asi hodně podobný.
Upravil Honza_BMW_VW dne 10.03.2016 10:34
www.jantruhlar.cz
http://www.motoze...air-300ml/ já měl defekt zatím naštěstí jen jednou a použil jsem toto a taky to fungovalo. Dokonce při výměně nové pneu jsem ve staré nenašel žádný bordel po spreji .....
Děkuji za názory, co motorkář to názor a tak vůbec nevím co si vybrat. Slyšel jsem, že se to dává do pneu před nazutím na ráfek (co si neumím představit, jak se to v praxi dělá) a další, že se to aplikuje přes ráfek. Nevím asi koupím něco co se aplikuje až při defektu a hold to budu vozit sebou :-)