Zdravím všechny,
Již druhý den aktualizuji Navigátora V a pořád není konec, stále to po cca 2 hodinách stahování map zahlásí chybu, dám pokračovat a stahování se sice napojí tam kde skončilo, ale je to děs a běs. Dříve to bylo za dopoledne hotové a nikdy s tím takovéto problémy nebyly. Děje se to jen mě ? -
podotýkám , že připojení k internetu je OK.
Franta
Upravil fero dne 13.03.2016 10:31
aktualizoval jsem předevčírem 590-tku,po půl hodině se mi zastavil počítač ,tak jsem to zkusil znova v noci,že to bude rychlejší,prdlajs,psalo mi to,že došlo k chybě,několikrát,tak jsem to nechal být a zkusil jsem to ráno znovu,konečně se to povedlo,po 3 hodinách se to zaktualizovalo
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Ahoj, aktualizoval jsem nového navigátora v sobotu a chovalo se to podobně, akorát počet hodin dosáhl i 29 000 hodin. Podezříval jsem své připojení. Nakonec se to povedlo - asi po 4 hodinách. Řekl bych, že byl nějaký problém na druhé straně. Zkus to zopakovat znovu.
Mám na vás otázku ohledně připojení navigace k PC. Jak dlouho trvá než se vám připojí navigace k počítači a vidí ji třeba Garmin Expres? Mám problém ,že mě trvá třeba 10 minut než ho pc vidí a může sním pracovat. Kde může být chyba?