Ahojte dostalo sa mi do ponuky jedno GS Adv 2015 ale ma unizeny podvozok (-50mm 820-840mm) otazka je co vsetko obnasa to vratit do povodneho stavu teda vysky popripade priblizna cena dielov .Dik JAro
Pamilton napsal:
Může mi někdo vysvětlit, proč si někdo nevezme základní verzi GS, vezme si adventure a pak tomu sníží podvozek
Já budu snižovat sedlo. Když jsem si spočítal, co všechno musím nakoupit na základní GS /padáky, přídavné světla/ - potom se ujistil, že se mi plastové kufry nelíbí - a dozvěděl se, že nové GSA ani s plnou nádrží nedělá v zatáčkách problémy - nebylo co řešit, koupil jsem GSA.
Na špičky dostoupnu, ale přece jen s mojí výškou 175 cm to není žádná sláva.
Jsem stejný "čahoun" jako ty a došáhnu v pohodě oběma nohama. Ve předu mám sedačku na vyšší polohu a v zadu na nišší. Jenom sem se naučil parkovat, couvání mi dělá trochu problém.
milan67 napsal:
Jsem stejný "čahoun" jako ty a došáhnu v pohodě oběma nohama. Ve předu mám sedačku na vyšší polohu a v zadu na nišší. Jenom sem se naučil parkovat, couvání mi dělá trochu problém.
Dosahnes celyma nohama az na zem, ne jen spickama? Potom mas nohy po prsa
Ano, oběma. Ale musím mít nohy těsně u motorky, jakmile je trochu roztáhnu tak je to horší, proto jezdím v Gaernech SG12 abych měl pevný nohy. Pod držítkama mám 4cm zvýšení a je to akorát jak pro jízdu ve stupačkách tak v sedě, nehrbím se. Řekl bych že to stavěli akorát pro mě...jenom táhlo od řadičky jsem musel skrátit aby mi šla výš.
stavěli to akorát pro tebe, ale musíš na to mít speciální boty, zvýšený řidítka, nohy u sebe a dalších pět vychytávek
no takhle: motorka je super a prostě nemůže být pro všechny výšky. Kámoš, co se na ní posadil se skoro 2 metrama na ní výpadal jak vosa na bonbóně. Mně sluší))