zdar ,ulomil se mě čudl od spouštění levého blinkru(to oranžové tlačítko s šipkou vlevo):-) nemá někdo nebo neví kde sehnat,už jsem ho lepil 3krát a už to prostě nejde, a celý levý ovládač kvuli jednomu čudlu kupovat za 2000 z bazoše fakt nechci ...děkuji mnohokrát!
Tak teď koukam ze mas 1150 tohle je na 1100 tak zkus pohledat určitě půjde objednat je to opravná sada a jedna se o levou i pravou stranu a stojí to pár korun
Takze z inzerce cely bazmek...a jeste si popripade zjisti jaky tam mas konektor, pod nadrzi.novejsi meli tusim jiny ale nejsu si jist...
Kupredu spatki ni krok...
to je fakt na posrání!!!nedá se bez toho jezdit,nemám technickou!budu muset koupit něco co nepotřebuju za 2000...a ten pojebaný plastík už slepit nejde prostě!!fakt jssem nasraný
Bohumil napsal:
Takze z inzerce cely bazmek...a jeste si popripade zjisti jaky tam mas konektor, pod nadrzi.novejsi meli tusim jiny ale nejsu si jist...
o konektor nejd,naštěstí se dá ovládač uplně rozdělat a too talčítko vyndat ....timto je to pro všechny varování,bacha na talčítka:-)))!!!
davidosx84 napsal:
to je fakt na posrání!!!nedá se bez toho jezdit,nemám technickou!budu muset koupit něco co nepotřebuju za 2000...a ten pojebaný plastík už slepit nejde prostě!!fakt jssem nasraný
A nejde to vyrobit z nejakyho dvouslozkovyho tmelu nebo jim ten prasklej cajk zevnitr vyztuzit, abys mohl jezdit, nez to nekde potkas za babku?
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
davidosx84 napsal:
A nejde to vyrobit z nejakyho dvouslozkovyho tmelu nebo jim ten prasklej cajk zevnitr vyztuzit, abys mohl jezdit, nez to nekde potkas za babku?
už jsem to lepil ,tavil ,je to tenký zobáček to uchycení ,dycky to časem praskne..