Nasek jsem v garazi na zemi tento gumovy dil. Poznavate to nekdo? Patri to na 12ku? Muze to byt z cehokoliv, ale v posledni dobe jsem delal jen na motorce.
xHackerM přiložený následující obrázek:
A nemuze to byt nejaky doraz neceho?
Nebo kloboučku hop?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Maro,mám dojem,že to co jsi dal na fotkách není to co má Michal.Ty "dorazy" na mají ještě takový osazený dřík za který to drží.
Michal by sem měl dát ještě fotku jak ten čudlík vypadá z druhé strany.Jestli jo to hladké a byla tam původně třeba oboustranná izolepa,nebo jestli tam bude vidět třeba ten utržený dřík,za který to někde drželo.
Osobně si myslím,že to není žádný origo díl z 1200.
Možná část nějakého dokoupeného,nebo dodělaného doplňky.
.
Zespodu toho dílečku nic není. Není to duté, není tam osazení ani stopa po lepence.
Nemyslím si, že to bude z motorky, ale nemám vůbec ponětí, kde se to na té zemi u ponku vzalo. Z nějakého nářadí to také pravděpodobně nevypadlo. A na zemi neleželo nic jiného, než položené díly Dieserta, kryty hlav a šupslech. Hned jak jsem to našel, tak jsem byl zkontrolovat, jestli to není čudlík pro nulování denních kilometrů, tvar je hodně podobný jako na F650GS. Ale nebyl. Navíc na 12ce je úplně jiný.
Servisní úkony, které jsem dělal a kdy se to mohlo z něčeho vyklepat byly:
- olej (převodovka, kardan, motor)
- řemen alternátoru výměna
- rozebrané budíky&Dieserto kvůli výměně ciferníku z UK na EU
Je taky možné, že to bylo zapadlé v krytu hlav už od předchozího majitele a jak jsem to sundal a položil, prostě to vypadlo.
Jestli to nikdo nepozná, tak se nic neděje. Motorka jezdí...