Prosím, netušíte někdo kde dokáží vyrobit manžety na míru ? Nějaká firma na to má být kdesi v Praze - někde směrem na Teplice. Soustruží to z polotovarů.
Nemohu se nikam propátrat.
Konkrétně mi jde o manžetu na šoupě v hydraulickém rozvaděči. Originál je jen v nějaké sadě za úděsnou cenu.
Dík.
P.
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Mam to za kopcom, v brezovej pod bradlom. Ak to ma pre teba zmysel daj vediet poslem ti kontakt mam ho v praci
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Prosím, netušíte někdo kde dokáží vyrobit manžety na míru ? Nějaká firma na to má být kdesi v Praze - někde směrem na Teplice. Soustruží to z polotovarů.
Nemohu se nikam propátrat.
Konkrétně mi jde o manžetu na šoupě v hydraulickém rozvaděči. Originál je jen v nějaké sadě za úděsnou cenu.
Dík.
P.
Je to tady u nás nad Sedlecem firma je tam Parker a Seal (nebo Seel ) a jeto hned za sjezdem Zdiby soubežná ulice vedle D8 dálnice na Teplice jedna z tech firem a vedle je velké DHL je to taková průmyslová zona u té dálnice nejde to přehlédnout necháváme tam občas dělat hadice na servo, Okroužky atd.
Sezona nikdy nekončí !!! Zatím ...
Kdyby se někomu hodilo :
Manžetky mi vyrobí Hydroproduct (45.-/ks ), přeposlali mě na ně z firmy Hennlich.
Dodání 4 dny. Supr.
P. Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz