Ten budu mit zitra,protoze dnes jdu zapijet sveho syna!Jmenuje se Martin(3,2kg,51cm).Narodil se 9.1.09 v 19.47.Po vice jak 20 hodinach v porodnici jsem toho mel docela dost.Manzelka asi taky!Vecer jste zvani!Hospoda U Bozky v Machove!Pokud prijede po asfaltu,je to prvni hospoda ze vsech smeru.A vypada to jako hospoda,ne jako restaurace!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Čus Vevis , ať se Vám i tomu malému motorkáři daří dobře. Přišel bych, ale mám nějakou chřipku a asi to nezvládnu.
Tak ať ho dobře zapiješ, bude to pak zdravější.
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
Tož Vevis, gratulace veliká...
Hele, nebýt toho, že tu koukám na toho svého Martina, tak bych řekl, žes mi ho čmajznul...stejné míry i váha...
Jen ten můj je už o tři týdny a 600g starší a těžší...
Tak přeji celé rodince hlavně zdraví, to je to hlavní, ostatní už přijde samo...
A bacha na alkohol, já druhý den byl totálně kaput, ale to je marné Ti říkat, viď?!
Ještě jednou velká gratulace ode mne a naší rodinky...
P.S.: už se těším, až si to ti naši prckové za pár let rozdají někde na trati - náš malý na KTM a ten Tvůj nejspíš na BMW, co?!
Upravil Geralt dne 10.01.2009 13:33
KTM 1190 Adventure R
Gratuluju Vevis, užívej mládě, dokud je malé. Bude hůřLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Moc gratuluju! Hodne zdravi a stesti cele rodine! Jak rika Slavek, jsou to parchanti , ale je to nejlepsi vec,ktera te muze v zivote potakt a dat tvemu zivotu smysl Uzij si oslavu, je to tvuj nejstastnejsi den v zivote Nespechej, vychutnej si to... BMW R1150GS MY02
Vsem dekuju za gratulace!Pred chvili me prestala bolet hlava,tak se do toho jdu oprit znova!Kdyz je to na jeho zdravi,tak nemuzu nic zkazit!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!