prijel jsem s PDA Acer N35 a mel nainstalovan Destinator 6 a karte ulozeny potrebne mapy. Ovsem PDA se mi dobil, vybil a tedy po opetnem nabyti z backupu opet natazen OS, ale bohuzel neni uz nainstalovan Destinator
Prosba: ma nekdo na PC v Praze konzolu Destinatora 6 [nebo 5, nebo PN], mapy mam? Jde o pet minut prace, jenom nainstalovat do PDA znovu software, kompatibilni s mapami r. 2006. Shodou okolnosti kabel Acer>USB mam s sebou.
Jsem na liberecku, pokud je nekdo nahodou pobliz, ale v pondeli povezu na Ruzyni syna na letadlo a budu tedy v Praze......
Predem diky kluci
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
tak je vse OK, stahl jsem dokonce novou verzi [7] z netu [torrent] a jiz nainstaloval
btw nasel jsem i novou mapu pro Recko, na prvni pohled je velmi podrobna, je tam i polni cesta u male vesnice na Peloponesu, kde mam chatu, takze dost podrobne......mozna to plati i o Cesku, check it!
Destinator 7 z netu da se stahnout a okopirovat jen na kartu a pri kazdem eventuelnim vybiti [jako se mi stalo] stejne mate backup OS v ROMce a pak jenom udelate z karty novy install programu [mapy mate na karte samozrejme porad] Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
Docela pěknej příklad toho, kdy je výhodnější mít klasickou GPS ve srovnání s PDA
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
no myslim že to se vždy dá vyřešit tim správnym sofwerem,ale co ma ně PDA štve je to že nedovede bejt vodotěsný,jak je to Tomáši stim pouzdrem od vás,myslim nějakej ten držák s pouzderm na PDA,je to potom víc odolný vodě a nebo ne??zatim ho vozim na tankvaku místo mapy,třak nějak trochu odolný vodě to je,ale když jedu celej den v dešti tak už stoho nemam dobrej pocit,vyřešim to vašim držákem????
TomasTT@ neni sporu o tom, ze poradna navigace je lepsi nez provizorni reseni pres PDA, na druhou stranu jde o velky financni rozdil a navic PDA ma i dalsi funkce a vemes ho do kapsy i kdyz cestujes letadlem chodis po neznamem meste. Nejvetsim problemem je spatna viditelnost pro slunecnim svetle a to jak pises dobre ve svem situ -- vibrace konektoru napajeni....ja uz posledni dobou davam velky pozor, vidim ze se "vikla", zaim ne moc, ale pokud dojde ke skode na zasuvce na PDA, je konec
shimi@ mam ten drzak na trech malych silentblocich upevneny na hrazdicku riditek. pouzdro s nepromokavymi zipy je dostatecne odolne, to mam jiz vyzkouseno, neboj se. Oboji [drzak s odpruzenim a obycejne nepromokave pouzdro] je celkem velmi levne reseni a zatim slouzi dobre. Navic na hrazdicce je to dobre v optickem poli [jako i originalni navigace] a nemusis klopit hlavu na tankbag. Protoze mam i na vetsi cesty i vytistene mapy v v pozdre nahore na tankbagu, mam tu zkusenost, ze je to jenom na letmy pohled, nebo spis pri zastaveni [nebo jeste lepe radsi studie na zachode pred cestou, kafi pri prestavce apod.]
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
shimi napsal:
no myslim že to se vždy dá vyřešit tim správnym sofwerem,ale co ma ně PDA štve je to že nedovede bejt vodotěsný,jak je to Tomáši stim pouzdrem od vás,myslim nějakej ten držák s pouzderm na PDA,je to potom víc odolný vodě a nebo ne??zatim ho vozim na tankvaku místo mapy,třak nějak trochu odolný vodě to je,ale když jedu celej den v dešti tak už stoho nemam dobrej pocit,vyřešim to vašim držákem????
Jak píše Doc, to je podle mě docela dobré řešení. Máme ještě krabičky (100% vodotěsné) od RAMu i Wave ale oboje jsou doslova hnusný. Věc názoru, mě ty od RAM přijdou na motorce šílený. Ale když to někdo chce...
Ta odolnost pouzdra s odpruženým držákem není 100% ale proti lijáku ochrání, proti upadnutí v brodu na 5 minut určitě ne
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...