Jo určitě Cyril. Odzkoušeno, vše perfektní.
Pokud Tě teda vezme.
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
Cyrila bych zatim moc nedoporucoval az jak to znovu rozjede jelikoz hlavni mechanik co delal tu luxusni praci uz tam neni.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Ja sem nic takovyho nenapsal!!!!! Ja sem napsal ze luxusni to bylo a to protoze tam delal Pavouk, ktery dost lidi zna a hodne lidi tam jezdilo. Sam sem s cyrilem byl nadmiru spokojen. Ale kdo tam dela ted nevim. Spousty lidi bylo s Cyrilem spokojenych a nevim zda vsichni vi ze uz tam Pavouk nedela. Proto sem napsal co sem napsal.
Nema to byt tak ze ted dela spatnou praci, ale kdyz se zmeni osazenstvo muze se zmenit kvalita. Kolik lidi uz ma zkusenost s novym mechanikem?
Pavouk odvasel luxusni praci stejne jak bych doporucil komukoliv Tondu ale epan se ptal kolem Olomouce.
Upravil schrek dne 10.05.2016 16:59
Čeština můj koníček
Vím, že tam pavouk není, ale reagoval jsem na to, že bys to zatím nedoporučoval, tak se ptám jestli máš vlastní zkušenost, když něco nedoporučuješ.
Upravil Mardock dne 10.05.2016 17:55
KOCHAČ AMATÉR http://mardock.ra...
Doporucuju to s cim mam zkusenost, a s novym Cyrilem zkusenost nemam.Pivos a Robiie doporucili podle me neco co uz tak neni, ale mozna se pletu. Me stve taky ze Pavouk skoncil byl jeden s nejlepsich, ale verim ze Cyril.bude hledat nekpho noveho a sikovneho, ale ted holt nevime.
Pavouk dodela pouze rozdelanou praci a pak konci uplne.
Upravil schrek dne 10.05.2016 20:10
Čeština můj koníček
No, Pavouk dodělá rozdělanou práci. To je pravda. Ale já jsem k Cyrilovi vezl GSo včera. Měl jsem štěstí, bo Pavouk má novou práci od příštího týdne. Tak jsem Cyrila ukecal a servis mi ještě udělají.
Tomle: tak to si nemel stesti ale zazrak uz nejmin mesic a pul poslali vic lidi jinam. Osobne vim nejmin o 5 motorkach.
Upravil schrek dne 10.05.2016 20:28
Čeština můj koníček
Jj Šrečku, já to vím. Minulý týden jsem Cyrilovi volal a ono to klaplo. Skákal jsem radostí až do stropu. Mám teď velkej ve 100 000km. Tak mám na rok pokoj, no a pak se uvidí. Fakt mi odlehlo. Mám jet Albošu a Alpy a tenhle servis je fakt luxus.
..to se mate, snad Cyril sezene sikovnyho mechanika.... ..ja tam taky jezdil a rad ... i kafe mi tam vzdycky nabidli ... ... rad bych k Cyrilovi jezdil zase....
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure