Delší dobu mě trvalo, než jsem přišel na to, jak vložit fotku do fóra.Tak to sem napíšu, snad to někomu pomůže.
Fotky jsou limitovány velikostí ( momentálně dle admina 48,83 k. Takže je třeba je zmenšit na maximálně tuto velikost ( v nějakém programu na fotky -ACDsee photo editor, Nero PhotoSnap Viewer , apod..) a někam si zmenšené na disk uložit. To je-si myslim- docela jasný a jednoduchý..
Pokud píšete NOVÉ téma, tak tam naskočí dole Příloha, a tam tlač. Procházet najdete na harddisku tu ořízlou uloženou fotku (kterou chcete poslat).Taky jednoduchý.
Když chcete ale vložit fotku na již probíhající téma, tak já jsem vždycky napsal odpověď do okýnka Rychlá odpověď, a ono tam není kam tu fotku vložit.Takže pokud chcete vložit k vašemu psanému textu ještě fotku, musí se ťuknout na tlačítko ODPOVĚDĚT, a pak tam ta lišta Příloha naskočí (dole). A přidá se to tam -viz výše.
Mě tupcovi to trvalo 2 měsíce, než mi napadlo to tlačítko Odpovědět zkusit použít. Pokud je tu někdo , kdo na to taky nepřišel, přiznejte se (udělá mi to radost ) ...aspoň jedeeen...
krotitel červeného R 11OO GS
BMW Z-3 hadraplán
Vytvořte si svůj účet na některém serveru, kam je možné nahrát obrázek (např. album.volny.cz nebo fotoalbum.o2active.cz. Případně použijte jednoduchou službu www.imageshack.us. Na té si ukážeme, jako vložit foto a následně na něj odkazovat do fóra.
a) Připravte si na svém pevném disku obrázek co chcete vložit do fora - zaměřte se na jeho velikost (jak velký se zobrazí na obrazovce, eventuálně na objem dat - aby se pak dlouho nenačítal)
Klikněte na webu www.imageshack.us na tlačítko "procházet" v pravé části. Objeví se okno se strukturou vašeho pevného disku, postupně se proklikejte k připravenému souboru-obrázku o klikněte na "Otevřít".
c) Následně klikněte na políčko "host it!". Objeví se nová stránka ImageShack, kde je zobrazen i Vámi vybraný obrázek (už je umístěn na tom serveru).
d) Na této stránce, kde je množství URL adres obrázků, musíte zvolit POSLEDNÍ rámeček s odkazem "Direct link to image"! Všechny ostatní varianty jsou špatné a budou vás rušit reklamou systému! Musí jít o "čistou" URL adresu např. (http://img235.imageshack.us/img235/225/img9812uv7.jpg)
e) Označte pomocí myši (nebo kurzor+shift+šipkou doprava/doleva) CELÝ OBSAH rámečku. Takto vybraný obsah si uložte do paměti stiskem Ctrl+C a na foru ho následně vložte mezi tagy [img] [/img] - stikněte Ctrl+V. Bude to vypadat následovně
Upravil zmijon dne 05.08.2007 14:36
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
fifa napsal:
delam vše co je v popisu napsano a stejne mi to tam nejde tak proč kurva
protoze pouzivas spatny link - ten obrazek co jsi sem dal se generuje php skriptem... musis dat jiny link. bohuzel na imageshack to tedka trosku upravili - takze musis dat dole rozbalit nabidku dalsich linku a tam se ti objevi ten spravny - s upozornenim v cervene barve, ze ho nemas pouzivat - ale pouzit ho musis, protoze jedine ten spravne funguje
Ono když sem dáš velkou fotku, tak není vidět celá. Proto se musí zmenšit. Já je dělám tak 60 kb. Zkusím ti dát příklad.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Emilio napsal:
fífo,kurva se neříká!
Jinak nebuď smutnej,mě to taky nejde a nic si z toho nedělám
Nejlepší by bylo,kdyby Miloš,Cycli a dlaší vymysleli nějakej blázinec,aby si to tam mohl dát rovnou z PC a jen dvakrát kliknout,žádný uprvování a tak,přeci aby sem člověk dal jednu fotku nezabije pul dne
Prostě by to chtělo nějak vymyslet,aby to šlo i fífovi,mě,Bobovi a dalším...Tečka!
Do častých dotazů jsi se asi v životě nepodíval, že?
Jak vložit fotku
Pokud vytváříte nový příspěvek, je na této stránce v poslední části sekce "Příloha". Zde je možné vybrat libovolný podporovaný soubor a připojit jej k příspěvku. Platí ale omezení na maximální velikost vkládaného souboru, pokud je větší, je nutné jej zmenšit. Obrázky lze zmenšit v různých grafických editorech úpravou kvality a rozlišení. Více o úpravě obrázků je v FAQ "Jak uptravit velikost fotky".
Pokud chcete připojit přílohu do stávajícího příspěvku, je nutné zvolit volbu "Odpovědět". Standardně je na konci příspěvku zobrazeno okno pro rychlou odpověď, které neumožňuje přílohu připojit. Toto tedy řeší až rozšířená stránka.
Pokud zvolíte náhled příspěvku, tak se také fotka nezobrazí, k tomu dojde až po vložení příspěvku.
Ty malý jsou podle mě líp vidět, apoň u lidí kteří nedisponují televizí místo monitoru. Já mám třeba 14 palců jenom. No a jak fotku uložit je popsaný tušim v častejch dotazech. Na tom nic není, když už máš tu fotku v PC a zmenšenou.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
vono to jde ale jde ale to je fotka nahodna co sem se spletl stažená nekde z netu tak jak to dělat abych ty fotky měl jako tuhle ale svoje nooo*pissed*
když ho miluješ není co řešit
já se omlouvám ale jinou možnost jak to zkusit nemám takže teď sem stáhnul obrázek z jednoho srazu svojí foto tak sem zvědav jenomže to tam můžu dát jen fotky co někde sáahnu ale svoje né ja sem hroznej mezek dokaď mě to nepude tak nedám pokoj
fifa přiložený následující obrázek:
hurá už to mám sice je to trochu zdlouhavý ale konečně mi to jde nejdřiv nahrát na rajče a pak do počítače doma a pak jednoduchou cestou sem jak tam tak koukám jako vrah tak takle sem se tvářil ještě před chvilkou no a konec chváli těď mi někdo pověz te jestli to tak se může dělat
když ho miluješ není co řešit