Měl jsem kombinace :
- origo kat + BSM Future
- Y svod + BSM
- Y svod Sharon + koncovka Sharon
-teď mám Y svod Remus a koncovku Remus Revolution
Poslední kombinace jednoznačně nejlepší. Sharon měl super zvuk, ale na vrchu byla díra.
Remus jede od neutrálu až do blba.
Ale mám taky KN filtr a čip v řídicí jednotce.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Zach koncovka a Zach Y svod. KN filtr. A taky db killer, bez nej je to fakt hroznej randal, alespon pro me. Zadny diry jsem nezaznamenal, ale obcas si to taky streli. Aspon se na delsi ceste probudim.
Remus Revolution, Y svod, super zvuk, super zátah odspodu, díru jsem nezaznamenal. Bez DB kolleru super plný zvuk.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
frantisek napsal:
Zach koncovka a Zach Y svod. KN filtr. A taky db killer, bez nej je to fakt hroznej randal, alespon pro me. Zadny diry jsem nezaznamenal, ale obcas si to taky streli. Aspon se na delsi ceste probudim.
mám stejnou kombinaci a zcela souhlasím. Naprostá spokojenost.
frantisek napsal:
mám stejnou kombinaci a zcela souhlasím. Naprostá spokojenost.
REMUS.... je víc...hm jak to říct je prostě aji hezčí.. zach je ale taky výbornej... ani u jednoho neuděláš krok vedle.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Ja mam Leose SBK + Y + KN + chip od BBPower a v servisu, kdyz jeli po ventilech a synchru masinu projet mysleli, ze je spesl delanej motor... Jede jak nosorozec co sezral kolecko efedrinu!
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!