Mohl by mi prosím někdo opsat vyfotit údaje ze štítku který je na rámu pod vinkem?
Především homoloční číslo e1/92/61???????????
Děkuji štítek mi chybí tak hledám udaje pro tvorbu nového
Marek BMW: Děkuji za pomoc mohu se snad jen zeptat z jakého roku a typu je to focené?
Na tvé fotce jsou pomlčky v homologačním čísle a ve VTP mám hvězdičky, které jsem také na jednom štítku viděl.
Vojtěch: To sice ano, ale co jsem se ptal přímo v BMW byla řeč dodání cca měsíc. Pokud si to nechám 'udělat' mám to zítra hotové a stihnu opakovačku do 2 dnů a mám problém vyřešen a neodkládám ho
Upravil PavelSv dne 19.05.2016 23:12
Tak to vypadá že starší kusy mají pomlčku a kolem roku 2001 začali hvězdičky.
Štítky už máme vyrobené vypadají super. Nechával jsem dělat i pro kamarada, který si koupil 1150 GS doveženou z francie a štítku je tak cca spodní půlka.
Dost se Vás vyjadřuje ať objednám originál nebo proč neobjednám originál.
Takže ať je to k nevíře není to finanční motivace. Šel jsem do alternativní cesty i s tím že to bude stát stejně nebo dokonce víc.
Hlavní motivací je vyřešit problém rychle vzhledem k tomu že jsme potřebovali i na kamarádovu, které se tento týden budou dělat cz doklady a bez štítku by to nešlo. A než by to v BMW udělali je měsíc ježdění pryč.
Potažmo takto dementní štítek nemůže brat nikdo jako seriozní identifikátor . A vzhledem k tomu, že BMW štítky pořád lehce mění (a i kvalita originálu neni nic moc). Chci vidět jak někdo pozná originám a můj A co mi přijde divné, že na oroginál nepíšou homologační číslo db to pak je divný pod vinko vyražený nalepit si štítek jen s vinkem...
Jo to buď v klidu.Vyřešil jsi to správně.Já to nedávno řešil na starým Passatu a sám technik mi poslal do reklamky.Nalepilo se to a pohoda.Dělají z toho obrovskej problém a pak jim stačí ,že to reklamka okopíruje a udělá.Nechápu nic,ale je to tak .Nemá to význam,chtít to original od Bmw.
PavelSv napsal:
Dost se Vás vyjadřuje ať objednám originál nebo proč neobjednám originál.
Máš recht. Na co originál. Chtěl jsem objednat samolepící výrobní štítek na PE fólii. Cena 741 + 110 poštovné. Se zatnutými zuby jsem zas vytáhnul Corel, oživil intuitivní funkce a za 54 nechal v reklamce do druhého dne vytisknout celý A4 arch štítků.
Neudělal by mi někdo štítek na můj Win?
Nejde mi o ušetření, ale o to, že jsem někde četl, že na štítku má být ta hladina hluku a nechci se případně s nějakým bl.bem na stk nebo policejní kontrole dohadovat, proč tam mám jen hvězdičky?
Po STK jsem byl donucen také řešit částečně nečitelný štítek, díval jsem se, že každé BMW to má trochu jiné, dokonce i náhradní štítek vypadá trochu jinak než můj nalepený originál. Na A4 se jich vešlo cca 12 ks., čekám na cenu tisku v reklamce :-)
yjedli přiložený následující obrázek:
Zdravim
zrovna jsem se vratil z STK a motorka v pohode az na ten zatracenej homologacni stitek.
Nebyl by prosim nekdo od ty ochoty a nenafotil by stitek na r1150 gs 3/2003. Zbyl mi tam jen ten spodek,tak nevim,co tam ma byt dal. Predem vsem diky za odpovedi..
Myšák