Nevíte někdo kde by se daly sehnat boční kufry GOBI od Hepco Becker v černé barvě i s nosičema na BMW F 800 GS nebo nějaké fotky 800 GS s těmito kufry. Pomohly by mi i odkazy , adresy apod. Mám ale obavy jestli nejsou moc velké a jak by to vypadalo.Rozhoduji se mezi Gobi , originál BMW nebo Zegy od Touratechu. Osobně se přikláním spíše k plastu. Budu rád když poradíte kde se dá nakoupit za lepší ceny.
UPOZORNĚNÍ OD MODERÁTORA
Jaký je aktuální stav stránek fmoto.sk?
Stránky jsou na seznamu podezřelých stránek – návštěvou těchto stránek můžete poškodit svůj počítač.
Za posledních 90 dní byla část těchto stránek 1× uvedena v seznamu stránek s podezřelou aktivitou.
Co se stalo, když Google tuto stránku navštívil?
Z celkového počtu 38 stránek, které jsme za posledních 90 dní otestovali, došlo na stránce/stránkách 3 ke stáhnutí a nainstalování škodlivého softwaru bez souhlasu uživatele. Google tyto stránky naposledy navštívil dne 2009-03-08. Na těchto stránkách se podezřelý obsah vyskytl naposledy dne 2009-03-08.
Malicious software includes 89 exploit(s), 6 scripting exploit(s). Successful infection resulted in an average of 41 new process(es) on the target machine.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Rostabmw napsal:
Nevíte někdo kde by se daly sehnat boční kufry GOBI od Hepco Becker v černé barvě i s nosičema na BMW F 800 GS nebo nějaké fotky 800 GS s těmito kufry. Pomohly by mi i odkazy , adresy apod. Mám ale obavy jestli nejsou moc velké a jak by to vypadalo.Rozhoduji se mezi Gobi , originál BMW nebo Zegy od Touratechu. Osobně se přikláním spíše k plastu. Budu rád když poradíte kde se dá nakoupit za lepší ceny.