Ahoj, chlapi
Sháním prosím pěkně někoho kdo by se mnou v Prostějově omrkl BMW F 800 GS r.v. 2009 ze společnosti gsmoto.cz
Nejlépe někdo z okolí a ztrátný samozřejmě nebude :-)
Nebo poradit nějaký servis či servismena , který by na to mrkl . Pár věcí si prověřím sám ,ale s BMW nemám zkušenosti .
A upřímně už to nejsou motorky za 50 000 ..
Hele nejsem z prostějova ale doporučím ti si přečíst sekci 800 a zamyslet se nad ročníkem. A když už nic, poslechnout si dobře motor, a když nemáš diagnozu (oni ji mají) tak ti nesmí na displeji nic blikat. Motorka je to fajn, jen některé mají občes problémy. Třeba kdyby jsi vyplnil odkud jsi, by ti to někdo napích doma. Hodně štěstí.
Od lakování po svařování atd v tom se nějak vyznám :-) A s motorem ohledně zvuku snad něco půjde poznat aspoň v chodu jen jsem odkojený na motorových pilách
Je to rok 2009 a četl jsem hlavní problém , kterým je klikovka . Moto má nalítané údajných 52 000 tak snad to je v pohodě nebo to bylo měněné . Musím chvilku počkat než se otevře obchod :-) A pokusit se zjistit více.
Jsem jinak z MS Kraje takže kdyby se někdo s diagnostikou našel bylo by to fajn a jen to proletět :-)