Poslední dobou jsem si všiml, že se mi dost "klepe" ( třepe ) plexi na 1150GS. Dotažení 4 ks torx šroubků nepomohlo. Nemá cenu to rvát na krev. Ptám se, řešil to už tady někdo?Stačilo by nechat si stočit nějaké "vymezovací" kroužky nebo tak něco?
Tak jsem ted pri jizde a i na miste zjistil ze se "klepe" cela konzole vc. zobaku nebo-li blatniku.Kdyz za nej chytnu a tlacim ho smerem dolu na jeho konci tak citim jak se rozevira v miste kde navazuje na cerne gumy k nadrzi.
Po cem zkusit teda jit?Jak je presne uchyceno?Z rozkresu na realoem.com to moc dobre nechapu,kde by mohla vzniknout vule ze se to tak trepe???
Tak jsem ted pri jizde a i na miste zjistil ze se "klepe" cela konzole vc. zobaku nebo-li blatniku.Kdyz za nej chytnu a tlacim ho smerem dolu na jeho konci tak citim jak se rozevira v miste kde navazuje na cerne gumy k nadrzi.
Po cem zkusit teda jit?Jak je presne uchyceno?Z rozkresu na realoem.com to moc dobre nechapu,kde by mohla vzniknout vule ze se to tak trepe???
Koukni na ty "packy", na držáku kokpitu, jestli nejsou prasklé. Oprava = přivařit (já to ještě vždy i vyztužuji). ...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Kluci diky,ty uchyty pod nadrzi me nenapadly,je pravda ze pod nema byly padaky,tak jedine ze by se povolily srouby.A pak dle Tondy mrknu i na ty "packy" je mozne ze budou opravdu praskle.