Da se to nejak bez poskozeni rozebrat? Je to, zda se, prelamany, vypina se mi komplet vsechno pri rozjezdu. Nejak jsem to naohybal, ale dobry pocit z toho nemam, jsem v Nemecku, jedu jeste dal a rad bych to opravil.
Ljj necha se to rozdelat a nebo koupit novej spinackovej svazek ale ten stoji nesmysl. Kdyz to budes vyndavat tak ve spinacce je v pravo dirka a v ni cervik na ploch sroubovak ale fakt prcek a pak to vyndas ven. A nakonec opatrne rozloupnout prepajet a hura opacne zpet.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Ljj necha se to rozdelat a nebo koupit novej spinackovej svazek ale ten stoji nesmysl. Kdyz to budes vyndavat tak ve spinacce je v pravo dirka a v ni cervik na ploch sroubovak ale fakt prcek a pak to vyndas ven. A nakonec opatrne rozloupnout prepajet a hura opacne zpet.
Jo, dirku jsem objevil, ale nemame na to nastroj. Ten plast, ve kterem to je, jde nejak rozlousknout bez poskozeni?
Tak zlomenej zelenej u stahovacky na ramu, v Bauhausu jsem koupil sadu malych sroubovacku, povysrouboval cervik, rozebral ten plastovej spinac a nahradil kabel od zlomu ke spinacce. Jesteze s sebou vozim plynovku (pajecku, ne pistoli) a nebojim se ji pouzit.