takze,jak slepe kura k zrnu..mam moznost kupit BMW F650GS za super cenu.je to od znameho(nemec) ten to kupil z anglicka,nejaka farma.spravil na tem 500km ale isel do cestaka,kupil 700 Kawa..ma to momentalne 15400km,rok 2001-2 rotax motor,nabehane skoro nic.akurat ram je dost rezavy a plasty su poskrkane( urcite nebola na zemi :/),krabice spojkovej aj brzdovej paky uz nesu znamky olupovana farby,chyba dekl za kreslem,ma to nove brzdy,olej a inac technicky skoro ok.slape vsecko okrem klaksonu.sedel sem na tem,jede ok,akurat mam dojem,ze prave lozisko v prednem koli suchoce..banalita.vymenim na kolene...rad bych vedel Vas sofistikovany nazor..a moc diky za odpoved..asi vlezem do GS-klubu.sem sa zamailoval do nich..
Upravil lui175 dne 03.07.2016 14:39
No mam na ni ja sam uz 800 km.je sice trochu orezly ram a osupane dekle na prevodovce,motor bez barvy,sem tam sram,sebring vyfuk ,ale v podstate nic..co by sa nedalo odstranit ci poriesit.a mna to docela bavi sa s tym vyhrat..a jak veduci opravdilny..hm mam to nejak v krvi davat veci dokopy..
Jj..nemecky borec mi to dal k dispozici na tesovani ,bo ma maly dvur a nevesla sa mu tam k tej jeho novej 700vke.ze vezmi a skus a ja sem"jako"vahal..aby sklepal cenu a vlastne sem ho testoval tyden a po cestach.a uz je moja.a uz riesim opravy,udrzbu,desing,vyfuky..a cena ok.ja su spokojny
Upravil lui175 dne 04.07.2016 17:39
Ty kráso!!Tak to není trochu orezlé,ale rezavé jako prase.
No nic tuto sezonu dojezdíš tak jak to je a přes zimu vše rozebrat,opískovat,nalakovat,nazinkovat a příští sezonu budeš mít pěknou motorku.
Práce budeš mít dost a věřím,že určitě všechny šrouby nepovolíš.
Taky jsem repasoval anglické BMW.
Přeji hodně úspěchů
Určitě to zvládneš. .
Jj uz ju ocesavam jak jablon..ale povolil sem zatal vsecko normalne..kola mam uz opiskovane a komaxit na nich,E07mitas gumy nove,nove loziska hacka do kol plus simerinky..zhadzane a rozebrane komplet packy,hefty,bloky spinacu,kormidlo.to ide do pisku v pondeli.a novy komplet vyfuk aj ze zvodem vylesteny jak psi gulky,nahodeny.ma to super zvuk.. apropo mam zvod aj z lambda sondu redukciu a sebring na odprodaj..keby sa nasel zaujemca..