Zdar,
hledám tipy na ubytobání pro mě a baťůžek o víkendu z 18.-19.6. v Krumlově nebo blízkém okolí. Pokud někdo zná a ví kde budu vděčný. Nějak jsme pozapomněli že jsou tam slavnosti a vše je beznadějně obsazené.
Jen pod stan nejdu , teda já klidně, ale přítulka by to nedala
Nejak nevim jak sem zkopirovat odkaz na facebook tak zkopiruju text:
Ahoj všichni ! Jsem tak šikovná že jsem zapomněla na rezervaci apartmánu u Českého Krumlova teď z pátku na sobotu pro 4 lidi - nechám za 1500kč - v Krumlově jsou slavnosti pětilisté růže. Prosím o sdílení !!! Děkuji
Je to kamaradka tak kdyby nekdo chtel dam kontakt
Carpe diem
Karlovarak napsal:
Zdar,
hledám tipy na ubytobání pro mě a baťůžek o víkendu z 18.-19.6. v Krumlově nebo blízkém okolí. Pokud někdo zná a ví kde budu vděčný. Nějak jsme pozapomněli že jsou tam slavnosti a vše je beznadějně obsazené.
děkuji za pomoc
Mám v tu dobu zamluvenou chatku s jedním volným místem ve Zlaté Koruně, tak že by Ty pod stan a přítulka ke mně do chatky
Karlovarak napsal:
Zdar,
děkuji za pomoc
Mám v tu dobu zamluvenou chatku s jedním volným místem ve Zlaté Koruně, tak že by Ty pod stan a přítulka ke mně do chatky
OK, ale musíš převzít i veškeré potřeby a závazky
Karlovarak BMW R1200 GS Adventure