stačí trochu hodně blbě padnout a je po všem co v zimě člověk má rád
lyžování konec sezony a to teprv pořádně začala a co je nejhorší že mnou připravovaný elefant na který sem se těšil je také v prd,,,,,,,i nezbývá než sedět doma a proto dávejte POZOR I V ZIMĚ
popis obrázku vymknutej ramení kloub natažený šlachy a svaly poměrně bolestivé doba léčení cca 6 až9 tydnů
fifa přiložený následující obrázek:
fifa napsal:
stačí trochu hodně blbě padnout a je po všem co v zimě člověk má rád
lyžování konec sezony a to teprv pořádně začala a co je nejhorší že mnou připravovaný elefant na který sem se těšil je také v prd,,,,,,,i nezbývá než sedět doma a proto dávejte POZOR I V ZIMĚ
popis obrázku vymknutej ramení kloub natažený šlachy a svaly poměrně bolestivé doba léčení cca 6 až9 tydnů
uff... uzdrav se. Na trvale nasledky to nevypada, ne?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vymknutej ramení kloub natažený šlachy a svaly poměrně bolestivé doba léčení cca 6 až9 tydnů
doporuju si nechat naordinovat elektrolecbu, ta ti da rameno rychle do kupy. ja to mel horsi. museli me to dratovat. s rukou budes mimo tak 4 tydny. tezko ji zvednes.., ale pak se da pomalu rozcvicovat.
Nic si z toho nedelej.Ja mam clunkovou kost v zapesti zlomenou uz 14 tydnu a podle posledniho rentgenu porad jeste nesrostla.*pissed*Nastesti mi ted dali misto sadry ortezu,ale na lyzovani to urcite neni.Leda bez hulek a bez padani.Jenze kdo nepada,jezdi pod svoje moznosti!A to je o nicem.Pít nastesti muzu.Takze letos piti,za rok lyzovani.Samozrejme vse naplno!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Nic si z toho nedelej.Ja mam clunkovou kost v zapesti zlomenou uz 14 tydnu a podle posledniho rentgenu porad jeste nesrostla.*pissed*Nastesti mi ted dali misto sadry ortezu,ale na lyzovani to urcite neni.Leda bez hulek a bez padani.Jenze kdo nepada,jezdi pod svoje moznosti!A to je o nicem.Pít nastesti muzu.Takze letos piti,za rok lyzovani.Samozrejme vse naplno!
tak můžeš skákat na lyžíchtam hůůůůůůůlky nepotřebuješHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Hulky ne,ale s tema padama by to bylo horsi!A zkus nepadat na ruku.Zas je fakt,ze pri poradnym padu pri skocich,by nejaka ruka byla to posledni.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Hulky ne,ale s tema padama by to bylo horsi!A zkus nepadat na ruku.Zas je fakt,ze pri poradnym padu pri skocich,by nejaka ruka byla to posledni.
jezdi s rukama v kapsáchfurt ti radit nebudu
jinak přeji brzké uzdraveníHliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Zdarec,
soucítím s tebou....
já si 25.12. "vyrobila" něco podobnýho, ale na kokotníku. Teprve dnes jsem dostala jakože chodící sádru, ale protože když už něco dělám, tak pořádně, tak ta distorze je MEGA-POŘÁDNÁ, beztak na to ještě ani zdaleka nemůžu došlápnout, o chození tedy nemůže být ani řeč. Můj snowboard na mně smutně kouká z rohu a já to vidím tak, že bude koukat do příští zimy, bo to můj černoušek (vynikající ortoped) vidí ještě tak minimálně na 5 týdnů.
Navíc kamarád pořádá koncem ledna zimní srazík, který obnáší vyjížďku výhradně mimo cesty, takže i na tuto super akci si můžu nechat zajít chuť...
A proto se těším, až budu ZDRAVÁ a BOHATÁ!!!! Batman forever :-)
vevis napsal:
Vevis, starším lidem to srůstá déle tak ještě máš čas
To Joni,uz ses tady pekne dlouho neozvala.Pozdravuj Batmana!Z jara planuju neco maleho,ale hardcore u me.Tak do ty doby snad budem v cajku.
To Remus,jestli to neni tim,ze mam nedostatek vapniku,jak tedka kojim!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To Vevis:
No jo, to víš, my v zimě pracujem, já i Batman - prodáváme lyže, snowboardy, běžky.... a vše co s tím souvisí, takže denně minimálně 10 hod. v práci včetně sobot a nedělí - v podstatě NON-STOP, domů se chodíme jen vyspat.
Takže nějakej GS chat jde stranou.....
Ale jak sleze sníh........ Jupíííí.....
Takže se budeme těšit, až něco vymyslíš tak dej vědět, určitě dorazíme. Rádi. Mezitím si můžeme lízat ..... ....... rány..... abysme byli FIT!!! Batman forever :-)
tak ať se brzi uzdravíš, hlavně to pořádně doléči a nic neuspěchej, já to nedoléčil a to rameno mi pak vyskakovalo pořád, musel jsem na operaci takže moje rada, léčení na prvním místě!!!
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons napsal:
tak ať se brzi uzdravíš, hlavně to pořádně doléči a nic neuspěchej, já to nedoléčil a to rameno mi pak vyskakovalo pořád, musel jsem na operaci takže moje rada, léčení na prvním místě!!!
...tak, tak, hlavně neuspěchat léčbu ani následnou rehabilitaci. Trpělivost a budeš fit Jedu? Jedu!
R1150GS