nenašel by se někdo, kdo by chtěl laďák LASER dual sound s Y svodem na 1150GS ??
mám ho na Advíku a chtěl bych originál..dost cestuju a tyhle ty tuning věci namám rád..klidně vyřeším výměnou kus za kus s nějakým rozumným doplatkem z Vaší strany
Popravdě... nechápu tvůj úmysl to hodit pryč, ale pokud chceš mít moto těžkou tak o 10 kilo.. pak ok
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
VojtechPolicky napsal:
Popravdě... nechápu tvůj úmysl to hodit pryč, ale pokud chceš mít moto těžkou tak o 10 kilo.. pak ok
Vojto, postižených "tichem" je nás tady víc. Stačilo mě chvilku jet na posledním vzducháči a už jsem věděl, co nechci. Svezení paráda, ale ten kravál a to měl origo.
Laďák je možná fajn do zácpy a do města, ale já si rád nechám těch pár kilo navíc a slyším ptáky a plaším cyklisty v lese, ale ne hlukem, jen tím, že se najednou vedle nich vynořím
Mě to ticho za posměšky typu - co to máš za singrovlu aj. stojí. A navíc, 5 - 10 kilo, stačí nabalit na cestu o pár piv méně
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
presne tak..nejezdim kolem komina a kdyz uz jedu, tak x tisic km..tu motku jsem dovezl minuly tyden, po prvnich deseti km jsem mel jasno, ze tohle nebude do sveta..ze to musi pryc
jinak uz je to prodano
Přesně tak. Někdo ladí a stejně nenaladí, jiný v klidu cestuje a kochá se. Čím tišší, tím lepší. Jet pár desítek km za nějakým "ladičem" je mnohdy očistec..
Pani ja sem za original..a davam do placu sebring aj redukciu a zvod komplet z lambda sondu..neni novy..kto by mal zaujem,treba pisat..na 650gs
Upravil lui175 dne 17.07.2016 12:48
Taky kdyz jsem pred lety koupil jedenactku prvni co jsem vyhodil byl ladak. Doted mi ten kram lezi nekde v regalu...mam tam koncovku z 1150 bez katu a jsem spokojen...