Na Geocachingrally 2016 jsme si skoro každý den dopřávali opravdu výbornou kávu. Pokud by to chtel někdo ukázat v Praze není problém můžeme se domluvit.
Nyní už není problém si kdykoliv a kdekoliv udělat dokonalé espresso.
Osobně mohu předvést jak na automatickém kávovaru do auta tak i na ručním kávovaru. Ve spojení s ESE pody ILLY je to dokonalý !
Fotografie pochází z Rumunska na Transfagarasi.
Akce Geocachingrally 2016
K zakoupení v odkazu níže, včetně Illy ESE podu.
To víš Vjetrníku...
Jak okoštuješ kvalitu.. Tak se nad něčím co má nápis STANDARD jen oklepeš a rychle zmizneš z toho regálu jinam...
Osobně dávám malinko přednost Etiopii a mlejnku po babičce. Však BOB mne viděl co jsem za blba- )))
Ja teda kafe nepiju, ale domu sem poridil toto http://www.cerstv...eropress// Na cesty mi to taky prijde sikovny, pokud si chcete vychutnat svou oblibenou
Upravil madskin dne 28.06.2016 21:12
brrm brrrrm brrrrrrrrm
Nikdy jsem na kávě neujížděl... v podstatě mi bylo jedno co piji... až jsem jednoho dne potkal v Srbsku hlídače přehrady... Ten uvařil fakt výtečnou kávu To jsem začal si říkat, že opravdu v těch kávách je rozdíl... no a do práce jsme si pořídili slušnou.. ne moc levnou .. mašinku.. a pánové.. od té doby chápu vaši nutnost... dát si výbornou kávu na cestě ... je v tom neuvěřitelný rozdíl.. a nechápu, jak jsem mohl pít Jihlavanku, a podobné..
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
...dřív jsme často jezdil na motorce někam "na kávu"...bohužel od té doby, co mám doma Illy tohle skončilo, protože dost často se to nedá "venku" pít a potom se těším domů, až si na terasu sednu s tou "svou" kávou...
Takže teď, když se jedu projet, jedu někam "na matonku"...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
...dřív jsme často jezdil na motorce někam "na kávu"...bohužel od té doby, co mám doma Illy tohle skončilo, protože dost často se to nedá "venku" pít a potom se těším domů, až si na terasu sednu s tou "svou" kávou...
chápu kde mají fakt dobrou kávu je v Tišnově na Benzině...dobrý kávovar a super káva
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...
Vjetrnik napsal:
A co teprve až ochutnáš lepší kávu než Illy to se budeš těšit domů
Vjetrnik napsal:
A co teprve až ochutnáš lepší kávu než Illy to se budeš těšit domů
přesně tak co teprv až ochutná kávu kam se pak bude vracet... jinak podle chuti každého soudruha a ty cestovní ,,presovače" jsou hezká hračka
In pivo veritas!
Vjetrnik napsal:
....od určité doby už jinou kávu než Illy nepiju....že Tome?
....jdu si jednu udělat
Souhlasím ale je pravda, že je to způsobený dostupností Illy na každém patře
Jinak mě docela chutná Julius Mainl v Itálii. Nemá to asi kromě názvu nic společného s bývalými obchody v ČR. Můj kamarád na horách má J.M. asi 20 let a jeho kávička je špičková. Na značce asi nezáleží ale spíš na tom, že se to během let nemění a chuť je pořád stejná.
Upravil TomasTT dne 28.06.2016 23:08
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Vozim aeropress s mlynkem a zrnkama ktery melu pred pripravou, mam oblibenejch par praziren od kterejch kupuju zrnka. Velikostne i slozitosti pripravy je to uplne genialni, mlynek se vejde do aeropressu, takze bokem mam jen sacek s zrnkama.. Doporucuju zajit do nejaky dobry kavarny kde vam aeropress udelaj, nebo treba drip