Máte někdo nějakou zkušenost s plexi od této firmy? /www.ermax.cz/ Nerad bych si naběhl. Potřebuji trochu vyšší na Bobše.
Upravil Medik dne 08.08.2011 11:03
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Thomasson napsal:
No, co já vím,tak na tuhle firmu tu byla celkem chvála, ale nevím,jak na konkr. výrobky...
Dík. Každý názor dobrý.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
toto plexi jsem koupil na E-bayi za 3 Eura, protože nikdo asi neměl v tu chvíli zájem. Je vyšší o cca 10 cm, ale je o hodně slabší, takže se bojím, že až sebou švihnu, bude v prdeli. To origo vydrželo mnoho pádů a jen se naštíplo, takže ho slepím a nechám na horší časy.
toto plexi jsem koupil na E-bayi za 3 Eura, protože nikdo asi neměl v tu chvíli zájem. Je vyšší o cca 10 cm, ale je o hodně slabší, takže se bojím, že až sebou švihnu, bude v prdeli. To origo vydrželo mnoho pádů a jen se naštíplo, takže ho slepím a nechám na horší časy.
Čus.
Neděkám si iluze, origoš je origoš a helmuti vědí, co dělají, ale jsem taky přerostlej a hlavně, na terény už nemám hlavně klouby. A pádu se vyhybám, jak to jde. je jasný, že to občas přijde, loni jsem sebou taky dvakrát plácnul. Hledal jsem a hledal, ty různý nástavce nechci a tak jsem hledal něco vyššího kompaktního a abych zase neudělal z Bobše skůtr a i když jsem relativně prolezl stará vlákna, žádné názory na ermax jsem nenašel. Tak díky za každý info a zkušenost.
Ahoj Mediku,
plexi Ermax(turistické) jsem si pořídil vloni.Je celkem dobré,ochrana před větrem se zlepšila,vypadá pevně ale nešlo mi napasovat na origo předvtané otvory.Musel jem je upravit
Jirka.
jirkager napsal:
Ahoj Mediku,
plexi Ermax(turistické) jsem si pořídil vloni.Je celkem dobré,ochrana před větrem se zlepšila,vypadá pevně ale nešlo mi napasovat na origo předvtané otvory.Musel jem je upravit
Jirka.
Dík.
Mediku neporadím Ti, ale taky mě to zajímá a doufám, že mi odpustíš podotázku, hledám plexi a u některých je uvedena výška a u některých o kolik jsou vyšší než originál. Jen netuším jak oni tu výšku měří, abych mohl porovnat i ty s udanou výškou. Netušíte to někdo?
BMW? Co s takovou Jawou chcete dělat?
MotoPaja napsal:
Mediku neporadím Ti, ale taky mě to zajímá a doufám, že mi odpustíš podotázku, hledám plexi a u některých je uvedena výška a u některých o kolik jsou vyšší než originál. Jen netuším jak oni tu výšku měří, abych mohl porovnat i ty s udanou výškou. Netušíte to někdo?
Právě na tom ermaxu to píšou. mají jakoby originál a pak o 5cm vyšší. Když si nevymejšlíš barvy, tak je za 3000,- Všechno ostatní jsem našel tak o 2000 a více dráž a něco se mě vyloženě nelíbilo.
Asi to testnu. Na jaře už budu vědět.
Ja mam v planu koupit vario od MRA, cena 3990, prodava napr. yacomi.cz. Asi jediny pouzitelny co jsem nasel. Kamarad ho ma na 1150 a je spokojenej, ja kdyz na nem jel tak je to uplne neco jinyho nez muj original na 1100. http://www.yacomi...-3815.html
Peacemaker napsal:
Ja mam v planu koupit vario od MRA, cena 3990, prodava napr. yacomi.cz. Asi jediny pouzitelny co jsem nasel. Kamarad ho ma na 1150 a je spokojenej, ja kdyz na nem jel tak je to uplne neco jinyho nez muj original na 1100. http://www.yacomi...-3815.html
Na to jsem taky koukal, ale uniká mě smysl těch děr a jakoby nalepenejch dalších štítů na štít. Inu, asi pořídím ten ermax a až se někde potkáme, posoudíme, co je jak použitelné. Tisícovka velký rozdíl není.
Poslali mě z Ermaxu fotku
[52.58Kb]
A co třeba nástavec plexi od TT...tak to budu řešit já... a taky nemužu do terénu,mám to zakázaný od doktorů
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Medik> ten stit na stite je vysunovaci, muzes si ho nastavit podle potreb. dira bude kvuli turbulencim. tesim se na shledanou.
Kubrt> ten jsem chtel, ale po konzultacich na prodejne jsem od toho ustoupil. na 11ce je problem s hranou plexi a navic ho musis ksirovat - a na to ja jsem uz alergickej.
Jo, na ty kšandy a šňůrky jsem taky rezignoval. Chci prostě něco napevno. Když s tím fláknu, tak to nebudu hledat
Měl jsem plexi od MRA na 1150, bylo dobré ohledně turbulencí ale nahoře dost úzké takže kolem helmy dost vysoká hlučnost. Vyměnil jsem ho za wunderlich tourer screen a to je myslím lepší volba.
Peacemaker a Medik ...taky bych chtěl vyšší pleštisklo na 11-ctku a nevím které ...už to tak vidím, že si vás budu muset někde odchytit a okouknout co máte a pak si vyberu