Kolegové...
prosím, neválí se vám někde doma originál mřížka světla na 1150 ADV? nebo nevíte o někom kdo doma má a prodá?? nebo nějakou alternativu jí podobnou? ty alá pletivo mě moc nenadchly...
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
Rybiz napsal:
Kolegové...
prosím, neválí se vám někde doma originál mřížka světla na 1150 ADV? nebo nevíte o někom kdo doma má a prodá?? nebo nějakou alternativu jí podobnou? ty alá pletivo mě moc nenadchly...
Obávám se že to neseženeš... Já to řešil várobkem od Grave,..teď čekám až mi to přijde...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
právě makrolon mě moc neoslovuje a mám obavu a světelnou účinnost a rozptyl světla při ušpinění... GRAVE je právě ten plotovej styl... *pissed**pissed*sem nějakej věčně nespokojenej...
Hrabe_X napsal:
jezdi v terénu první nebo sám a nemusíš nic kupovat
taky pravda, ale mně tak líbí... ale vyloženě jí nepotřebuju... tak nějak tam ale pasuje no... ale jen kvůli tomu že to vypadá víc "edvenčr" tam nic bastlit nebudu...
vypadá to dobře,ale kdo by z pod toho dloubal mouchy a prach.... Raději jezdím bez krytu. Ale vlastním 1100GS, sklo je stejné s wartburgem, karosou a polským fiatem
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Rybiz napsal:
právě makrolon mě moc neoslovuje a mám obavu a světelnou účinnost a rozptyl světla při ušpinění... GRAVE je právě ten plotovej styl... *pissed**pissed*sem nějakej věčně nespokojenej...
Ucinnost a rozptyl? Asi stejny jako kdyz ti bude litat spina primo na svetlo
Sel jsem do makrolonu prave proto, ze u mrizky dochazi ke ztrate svetelne ucinnosti
Tak to asi zatím nebudu řešit... já jen jestli někomu se nepovaluje čistou náhodou doma... jestli o něco vyhraje tak to asi bude TT "pletivo" ... každopádně kdyby někdo při jarním nebo jiným zápalu uklízení na ní narazil tak mi dejte vědět...
Hele mam katalog 2008/2009 z nemecka a tam ta mrizka na svetla je tak asi ti nezbude nic jak si ho koupit.Nebo kup tu sitku a vymenit s nekym kdo prodava Advika.Ja ji taky chtel tak sned priste.Zdar a at se zadari.
No jelikož mě jaksi neopustil chtíč. Tak sem se rozhodl že bych šel do mřížky od Grave, ale koukal jsem že měl někdo problémy s objednávkou od nich... Něco nového k tomu?
Rybiz napsal:
No jelikož mě jaksi neopustil chtíč. Tak sem se rozhodl že bych šel do mřížky od Grave, ale koukal jsem že měl někdo problémy s objednávkou od nich... Něco nového k tomu?
Jakou máš motorku???
Nechci ti do toho mluvit nebo někoho pomlouvat,ale asi si tu mřížku nikdy neviděl,že?Nemyslím na obrázku,ale v reálu!
Než uděláš něco,čeho např. PEPE lituje,tak se na to někde koukni...Bob mě jistě se všema co viděli PEPEho ochranou mřížku dá za pravdu...
Jestli máš Dvanáctku,tak bych věděl o řešení,ale pssst,je to Top Seceret
E-E 1150 Advenčurák... ne neviděl jsem tu Grave-věc na živo... asi se na to vykašlu.. ale když jedu lesíkem tak ta občasná rána přes světlo od větve mě nabaví.. asi by se tomu nemělo co stát nicméně sem tam kolega hodí balvan od kola.....
Rybiz napsal:
Jakou máš motorku???
Nechci ti do toho mluvit nebo někoho pomlouvat,ale asi si tu mřížku nikdy neviděl,že?Nemyslím na obrázku,ale v reálu!
Než uděláš něco,čeho např. PEPE lituje,tak se na to někde koukni...Bob mě jistě se všema co viděli PEPEho ochranou mřížku dá za pravdu...
Jestli máš Dvanáctku,tak bych věděl o řešení,ale pssst,je to Top Seceret
PEPE nelituje, jemu se libi, akorat byl nasranej, ze se nelibila Vam me se taky nezda nejak hrozna, ale lepsi by byla v cerny barve, takhle je to trochen nezvyk to je fakt, ja mam od TT a libi se mi navic vyjde levneji i s krytem na chladic nez od Grave a Grave ted fakt nejak nereaguje, chteli jsme nejakou drobnost a za 14 dni se nikdo neozval
pro porovnani moje od TT:
a Pepeho Grave:
Upravil xavier dne 12.03.2009 12:23
Aktualne 1250 GSA HP
Tak přesně tohle jsem potřeboval vidět... já jsem někde už na fotkáh tuhe variantu viděl a musím říct že mě zatím oslovila nejvíc... a jelikož grave jak jsem již dříve aslechl dělá mrtvýho brouka tak asi návštěva u TT... pro hovoří praktičnost a myslím že i vzhled... ale to dle vkusu každého soudruha že soudruzi...
Emilio napsal:
Na fotce to vypadá jinak než v reálu,ale kdybych si měl vybrat mezi grave a tt,tak jedu do tt a ještě dostanu kafíčku,který tedy nepiju!
Ta pepkova mřížka se nelíbila jen nám,sám nám říkal že byl natěšený a pak mu přišlo tohle,nemáš tu pepkovu mřížku v detailu?
Je to právě takhle od pohledu právě ten plotovej styl... ale v černý by to možná vypadalo jinak no... každopádně pokud to slouží proč ne... stejně vyhraje nejspíš TT... ten kryt olej chladičky k tomu přímo ladí aa stejně jsem tam chtěl tu malou brašničku dozaadu na plotnu když se mi nechce tahat kufr..
Takhle na fotce to vypadá k světu. Bejt černý tak to vypadá i hezky... asi to chce skutečně vidět reálu. když říkáte že je to takovej kent..