desmosedici napsal:
Mohl by mě někdo poradit na co si dát pozor a co zkontrolovat při koupi R1100GS?
Díky Láďa
Je to starej krám, takže asi na F jako fšecko. Naběhnout si je snažší.
Ale v základu je to stejné u boxerů tak nějak všeobecně. Poslechni si motor, startování za studena a za tepla. za studena by to neměla být "dýmovnice" (i když mě Bobeš drobet začoudí), vakl na kardanu a v kolech, stav vidlice........asi bych si raději vzal někoho sebou, kdo ten dlabanej ingot má a nebo oslovil a případně zaplatil některého ze zdejších odborníků.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jo jo u 1100 už koukej úplně na všechno... ale v základu to je stejný jako na všech boxerech.. a jen dotaz.. proč 1100 když máš 1200? a proč né 1150? ceny už nebudou tak rozdílný, ale stav si myslím bude hooodně rozdílnej...
BMW R1150GSA - nejlepší pohled na svět je ze hřbetu hrocha...
desmosedici napsal:
Mohl by mě někdo poradit na co si dát pozor a co zkontrolovat při koupi R1100GS?
Díky Láďa
Nejvíc si dávej pozor na to,abys takovou jebku nikdy nekoupil...a tím odpadá problém s tím: co zkontrolovat...stejně to,co se nejvíc se.re na těch vraždách,není vidět...převodovka,Hall,startér...
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Dej bacha, aby to byla co nejmensi skladacka. Koukej na celkovej stav, origo lak, doplnky ktery uzijes atd...
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
desmosedici napsal:
Díky Láďa
Nejvíc si dávej pozor na to,abys takovou jebku nikdy nekoupil...a tím odpadá problém s tím: co zkontrolovat...stejně to,co se nejvíc se.re na těch vraždách,není vidět...převodovka,Hall,startér...
desmosedici napsal:
Díky Láďa
Upravil Kubrt dne 14.07.2016 21:29
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
desmosedici napsal:
Díky Láďa
Neprehanis to trochu??!! Vsichni vedi, ze se na tom serou i veci, ktery videt jsou. (Jen abys neprechvalil....)
Jinou motku bych teda osobne nechtel, na druhou stranu taky nechapu, proc by ji dnes nekdo chtel koupit....
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
desmosedici - Jelikož už jsou to starší stroje, vesměs s větším nájezdem (ten při dobré údržbě není na škodu), mnohdy se šrámy od pádů a nehod, a taky občas "napadené kutilem", tak je fakt dobré zkontrolovat pečlivě vše - od stop po neodborných opravách, úniku provozních kapalin, vůlí v kolech a koncovém převodu, vůli v uložení předních brzdových kotoučů, nezdravých pazvuků z motoru a převodovky, úniků brzdové kapaliny u brzdových pump, funkčnost ABS (jestli je jím motorka vybavena), alespoň zevrubný stav elektroinstalace a ovladačů, stav podvozku.....Určitě si změřte kompresi a udělejte delší zkušební jízdu, aby se vše prohřálo na provozní teplotu. Přeji dobrou koupi - řada R1100 má i po těch letech pořád co nabídnout
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
desmosedici napsal:
Díky Láďa
mas pravdu, proto sou pekny kousky uz pomalu na cene ojete 1200... myslim ze hodne zalezi na majiteli, jako u vsech stroju.a nezalezi jesi je to auto nebo moto...
Kupredu spatki ni krok...