Dneska mi v Jihlavě prasklo spojkový lanko . Dojel jsem domů do Třebíče, ale byl to porod. Potřebuju to přes víkend vyřešit. Nemáte někdo náhradní na prodej nebo nevíte, kde na Vysočině případně v Brně by se dalo o víkendu koupit?
Dá se nějak opravit? Přetrhlo se u válečku u páčky. Lze se ten váleček sehnat a přidělat ho tam? Potřebuju jet v pondělí ráno do Prahy :-(. Zkoušel jsem Bikers Crown, ale tam to nemají skladem v Jihlavě, Auto Kelly je má jen na objednání, ještě zkusím MotoTrade, na stránkách jsem ho ale nenašel, tak tam zkusím ráno brnknout. Napadl mě Renocar v Brně ale na stránkách jsem ho taky nenašel, ráno to zkusím obvolat.
Dík za rady, návrhy, postřehy a zkušenosti co s tím.
Chlapi pomoc - spojkové lanko Dakar 2001 přes víkend
Přidané 17.07.2016 21:52
Díky všem za pomoc, nakonec kamarád od konkurenční stáje měl opravnou sadu. Vypadá, že cestu do Prahy zvládne a už mám u Ježka objednaný nový lanko.
btw: stalo se to tak, že jsem měl nejspíš už dost vytahaný lanko. Seřizoval jsem před časem spojku podle manuálu a ten seřizovací šroub lanovodu (32727650997) držel jen na kousku závitu a jak je nařízlej tak se kousek zavitu odlomil, vznikla ostrá hrana a pak už to byla jen otázka času. Přes tu převlečnou gumu nebyla šance si toho všimnout .
Upravil xarrow dne 17.07.2016 21:53