Nekřičte na mě ,není to další vlákno o gumách:-) Jen potřebuji vážně poradit od zkušených cestovatelů. Za chvilku vyrážím po vlastní ose do Maroka. 1000 km do Itálie na trajekt v Maroku tak 4000 km většinou po klasických asfaltkách jedeme sami se ženou na jedné motorce,tak žádný off road(když nás něco nepřekvapí) no a pak zase 1000 km z Itálie domů. No a teď ta otázečka . Mám už nachystaný na přezutí Metzeler Karoo 3 (docela dobrý zkušenosti z minulosti až na hlučnost) ,ale na mašině má od nákupu nový Continental trail attack 2 a mají najeto 4000km. No a začínám si pohrávat s myšlenkou ,vzhledem k dálničním přesunům a celkem silničnímu cestování jestli je tam na konec nenechat a nepřezouvat. Myslíte si ,že by tu cestu mohli zvládnout na plně naloženým BMW GSA 1200 LC ve dvou? Díky moc za radu ,už z toho rozhodování mám hlavu jak balón.
No pokud máš v plánu jezdit jen po asfaltkách tak bych tam ty Continental trail attack nechal. Mám na moto (1200GSA)Michelin Anakee 2 což je podobná guma a ve dvou jsme jeli v Alpách i nějaké šotoliny(za sucha)
ahoj ,byli jsme teď v květnu a se ženou jelikož nejezdí off jsme obuli oba anakee2 což je v realu dost podobný co máš a dá se na ni najet celkem darda..já na ni dal 12 tis..takže bych se nebál a jel na tom co máš...Karočka mi přijdou dost hlučný ale je to o zvyku a já si zvykat nechci:-)) takže jezdím anakečka nebo TKC....
hodně zdaru a štastnou cestu
http://czunici.ra...
czunik napsal:
ahoj ,byli jsme teď v květnu a se ženou jelikož nejezdí off jsme obuli oba anakee2 což je v realu dost podobný co máš a dá se na ni najet celkem darda..já na ni dal 12 tis..takže bych se nebál a jel na tom co máš...Karočka mi přijdou dost hlučný ale je to o zvyku a já si zvykat nechci:-)) takže jezdím anakečka nebo TKC....
czunik napsal:
No už se nemůžeme dočkat,co ti budu povídat...
JESTLI CHCEŠ MAPY TAK MÁM...ZAPUJČÍM I S BODY KDE CO ZA TO STOJÍ...
http://czunici.ra...
czunik napsal:
No už se nemůžeme dočkat,co ti budu povídat...
JESTLI CHCEŠ MAPY TAK MÁM...ZAPUJČÍM I S BODY KDE CO ZA TO STOJÍ...
Díky moc,ale po téhle stránce již mám vystaráno. Budeme tam už po třetí tak už tak nějak víme co chceme navštívit,ale fakt dík za nabídku.