Mám problém s bočním i hlavním stojanem. Boční stojan neudrží motorku. Zdá se mi, že je ulomen v místě, viz. obrázek. Setkali jste se už někdy s touto závadou? Dá se to nějak učině opravit? http://www.realoe...Id=46_0616
Nový díl stojí 5200 :-(.
Hlavní stojan se mi zdá že je teď taky v nepořádku. Přijde mi, že noha stojanu s patkou na který zvedám motorku je vyhnutá trošku ven a tím pádem když motku postavím na hlavní stojan, tak stojí nakřivo. Vůbec netuším jak se to mohlo stát a hlavně co s tím :-(
xarrow přiložený následující obrázek:
Tak já si to dokonce i sám nařezával přesně v tom místě, co máš zobrazené oranžově kvůli zvýšení motorky, ohnul trochu dolu a zpět zavařil a zatím už víc než rok drží. Hlavní stojan se mi začal trochu kejvat, protože byl nalomený ve sváru nahoře, je tam takové přivařené V, to bylo nalomené a kvůli tomu jsem měl motorku taky nahnutou. Ale už originálně se ti ten stojan opírá i o tu patku, kterou zvedáš. Taky jsem si s tím radil tak, že jsem ji nařízl, ohnul nahoru a zpět zavařil. Díky tomu můžu stojan víc podkopnout a tím pádem nemá motorka tendence sjíždět dopředu, což mi dělala téměř při každém čištění řetězu..
No, tim jsem chtěl jen říc, že není problém to zavařit a drží to dál
Do it my way...