Jsem sezoní zaměstnanec makám za nějakejch 13t, už nemakám u fa.Subterra za 30t,nebo někde v zahraničí za 14e na hodinu.Mám už nemocný kolena tak sem kolikrát rád že mě zaměstnají z někde u nás.
krtek68 napsal:
Jsem sezoní zaměstnanec makám za nějakejch 13t, už nemakám u fa.Subterra za 30t,nebo někde v zahraničí za 14e na hodinu.Mám už nemocný kolena tak sem kolikrát rád že mě zaměstnají z někde u nás.
UŽ JSEM 4MĚSÍCE NA NUCENÉ DOVOLENÉ LOWE V KELU A PRÁCE V NEDOHLEDNU
krtek68 přiložený následující obrázek:
krtek68 napsal:
https://www.volna...lni-pozice práce je hafec. Ovšem občas za málo, ale lepší než nic.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
krtek68 napsal:
krtek68 napsal:
Operátor/ka výroby zkoušel si toto co to obnáší?
Jezdím po republice po fabrikách a servisuju stroje ve výrobě. Takže vím, jak to uvnitř vypadá a chodí.
No a když potřebuju peníze, tak budu klidně i pasírovat hovna přes cedník, když mě za to budou platit. Lepší, než sedět doma a vyhlížet exekutora.
Zkoušel jsi třeba montéra na stavbě? To je to samé, jen při tom mrzneš a mokneš a nebo jsi spálenej od sluníčka. Zlatej operátor ve výrobě.
Upravil Medik dne 20.10.2016 15:36
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
[quote]krtek68 napsal:
Operátor/ka výroby zkoušel si toto co to obnáší?
Jezdím po republice po fabrikách a servisuju stroje ve výrobě. Takže vím, jak to uvnitř vypadá a chodí.
No a když potřebuju peníze, tak budu klidně i pasírovat hovna přes cedník, když mě za to budou platit. Lepší, než sedět doma a vyhlížet exekutora.
Lepší je pronajímat KÉR máš čistý a suchý rantále takhle si jen přivydělávám abych nezblbl
Upravil krtek68 dne 23.10.2016 07:55