Ahoj všem. Mám GS 1150, rv.2003, ABS, Posilovač brzd. Začal svítit červený vykřičník. ABS po nastartování a rozjezdu zhasne, žárovky jsem prošel,... všechno dle mého funguje jak má. Existuje nějaký seznam možných závad, při kterých se ten vykřičník rozsvítí? Prošel bych to. Najde se chyba na diagnostice? Díky!!
Ahoj,
diagnostika prozradi vic, ale mnoho se da odhadnout i podle kontrolek a zvuku.
Urcite bezi obe cerpadla? Tj jedno pri stiknuti pedalu a obe po stisknuti packy?
Kdyz sviti vykricnik, co dela druha kontrolka?
Letos jsem resil totez, nechtelo se rozebehnout cerpadlo zadniho okruhu. Vse se zdalo byt ok, dokud jsem (jedno zda za jizdy nebo na stojanu) nestiknul brzdovou packu - to se rozsvitil vykricnik a druha kontrolka zacla blikat.
diagnostika prozradi vic, ale mnoho se da odhadnout i podle kontrolek a zvuku.
Urcite bezi obe cerpadla? Tj jedno pri stiknuti pedalu a obe po stisknuti packy?
Kdyz sviti vykricnik, co dela druha kontrolka?
Letos jsem resil totez, nechtelo se rozebehnout cerpadlo zadniho okruhu. Vse se zdalo byt ok, dokud jsem (jedno zda za jizdy nebo na stojanu) nestiknul brzdovou packu - to se rozsvitil vykricnik a druha kontrolka zacla blikat.
Ano, obě čarpadla běží. Další kontrolku mám už jen ABS a ta bliká jen do doby dokud se nerozjedu. Pak se ABS načte a ABS zhasne. Vykřičník se rozsvítí už při otočení klíčku.