Ahoj, hledám, ale nic vhodného nenacházím, třeba někdo jo.
Pořídil jsem si držák na telefon na kolo Držák Quad Lock Bike Mount.
Mimochodem doporučuji, mnohem lepší než jiné "univerzální" obaly, kde není na sluníčku nic vidět a opravdu drží.
A našel tento držák u touratechu.
Problém je, že má tu horní tyč moc tenkou, sháním něco podobného, co bude mít velikosti trubky pro upevnění 25–40mm.
Když ho připojím na výšku na řidídka bez nástavce, tak mi telefon překáží ke klíčku zapalování + nabíječce.
Potřebuji nějaký nástavec, který zvýší tu trubku pro držák, aby telefon nepřekážel a byl o něco výše. Podobně jako to je na tom https://shop.touratech.cz/gps-handlebar-bracket-adapter-bmw-f650gs-twin-f700gs-f800gs-f800gs-adventure-gps-bracket-adapter-bracket-for-navigation-systems.html
sháním Adaptér na uchycení GPS + Quad Lock Bike Mount + iphone
Přidané 13.08.2016 10:22
...já na kolo koupil toto a když jedu někde, kde to neznám, dám do toho mobil a je to na pohodu. Když mobil sundám, dám držák do kapsy a nikde mi na kole nic nezbývá a cena je dle mého na pohodu. Jinak, na kole jsem spokojen s Garmin Edge 520.
H http://www.kabelm...-generace/
Přidané 13.08.2016 15:27
Nějak jsem nepochopil tvůj problém. Mám Quad a v tom Samsumg S5, který je ještě o chlup věští než nakouslý jablko a nikde nic nepřekáží. Stejně s tím občas po trubce musím zatočit kvůli viditelnosti displeje na sluníčku. Nedělej z toho monstrum typu držák na držáku. ...
brinecek přiložený následující obrázek:
Přidané 15.08.2016 11:07
Já mu rozumím - chce to prostě dostat výš než co umožňuje ten plastový nástavec na kolo. Problém je, že všechny adaptéry Touratech jsou dělané na 12mm, protože všechny držáky, které nabízíme, mají klemy na tento průměr.
Vyměnit tu 12mm tyčku za 25-27mm bude asi problém, to by znamenalo vyrobit prakticky celý adaptér a bylo by to jak píše brinecek - držák na držák. Spíš bych asi zkusil vymyslet jak nahradit tu krátkou plastovou část toho tvého držáku za delší. Otázka je, jestli to pak udrží ty gumičky, protože to bude větší páka.
Přidané 15.08.2016 23:52
Škoda Tomáši, že jsme se nad tím společně nezamysleli dnes v poledne. Byl jsem u vás na prodejně a koupil rukavice Stadler. .. mimochodem výborná volba .Mám stejný Quad lock na moto na které jsem tam byl. Ten Quad je v podstatě jen ten modrej plastovej nesmysl, který v sobě má pružinu. Protikus tomu dělá odolný kryt na konkrétní typ telefonu. Vyrobit delší znamená vyrobit celý držák, takže blbost.... Já nemám iPhone takže netuším, jestli nabíječka se do něj zasouvá ze shora, nebo kudy. Netuším ani jestli by tazateli nestačilo cvaknout telefon na šířku. Asi to bude vycházet z potřeby, pro kterou ho chce mít na řídítkách. Já požívání na šířku jako nouzovou navigaci, nebo abych věděl kdo volá ( ne s každým se chci při jízdě bavit ) ale hlavně je tam pro to že za jízdy dobíjím baterku. Na tyhle činnosti nepotřebuju mít telefon výše. Jo a origo gumičky na přichycení jsem rovnou vyhodil a na fest dotáhnul sdrhovačkama..... a funguje to skvěle. Poezie tohohle systému je podle mě v té jednoduchosti a nenápadnosti. Pak už si tam rovnou může dát jakékoliv kovové "monstrum" a ne se snažit tenhle knoflíček roubovat na kovový hrazdy. Asi se mnou souhlasit nebudete, ale tohle je muj názor, který ale nikomu ne vnucuju.
Upravil brinecek dne 15.08.2016 23:52
Přidané 16.08.2016 09:22
Ja pouzivam system RAM-Mount a jsme nad miru spokojen je jedno jaky zarizeni budu mit jestli telefon nebo , powerbanku se solarem ci gps atd., prehazuju to jednoduse z motorky na scootra i na kolo, existuje i vetsi varianta pro tablety
Upravil schrek dne 16.08.2016 09:22
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Přidané 22.08.2016 21:41
a kdyz se bojis o telefon ze ti z toho vypadne, coz se fakt asi nestane, tak k tomu prodavaj asi za 150 takovou pojistnou gumicku, kterou pretahnes pres rohy telefonu.. ram mounts doporucuju, je to hodne univerzalni a funguje to vyborne
Přidané 23.08.2016 06:23
Ten Quad Lock je super věc i samotné pouzdro je odolné, takže telefon chrání nejen na moto. Z vlástni zkušenosti mohu jen doporučit ;-) na moto uz druhý rok, projetý Balkán a bez jediného problému - telelfon opravdu drží :-) navíc jako bonus je stále po ruce, dá se telefon sundat i během jízdy, takže focení za jízdy je o poznání přístupnější :-) mám teda 1150GSA, také jsem nechtěl nechat telefon dole u klíčků, tak jsem musel laborovat jak dál, nakonec jsem si nechal vysoustružit pro zvětšení průměru : hrazda : držák , tyčku ze silonové trubky. Drží a funguje perfektně, bylo to dělané dva dny před odjezdem na estetiku nezbyl čas - říkal jsem si předělám po dovo... ale od té doby - funkčnost překonala estetiku a ještě jsem s k tomu nedostal, abych našel někoho kdo se s tím pomazlí :-) http://davidkripa...noname.jpg
Upravil DavidTR dne 23.08.2016 06:46
BMW R1150 GS Adventure 2002
Přidané 23.08.2016 09:49
Z RAMu telefon nevypadne. Jezdím s ním pravidelný offroad a udržel telefon i při dálniční bouračce při který jsem zlomil vidle. Čuměl jsem na to jak vůl.
Přidané 23.08.2016 10:59
ondrej91 napsal:
a kdyz se bojis o telefon ze ti z toho vypadne, coz se fakt asi nestane, tak k tomu prodavaj asi za 150 takovou pojistnou gumicku, kterou pretahnes pres rohy telefonu.. ram mounts doporucuju, je to hodne univerzalni a funguje to vyborne
Zajímavý, myslel jsem, že je vždycky v ceně. Alespoň od našeho dodavatele je přímo v tom balení držáku.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přidané 23.08.2016 13:55
Zdar,
da se u touratechu koupit nejaky drzak na smartfon Huawei P8??Radsi ten uzaviratelny proti vode.
Nic sem tam nenasel. Predem diky
BMW R 1200 GS Adventure
Přidané 23.08.2016 15:09
tomino napsal:
Zdar,
da se u touratechu koupit nejaky drzak na smartfon Huawei P8??Radsi ten uzaviratelny proti vode.
Nic sem tam nenasel. Predem diky
Specificky na tenhle telefon ne. Univerzálních pouzder je fůra různých velikostí ale osobně bych použil ten X-grip...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Přidané 23.08.2016 20:57
TomasTT napsal:
ondrej91 napsal:
Zajímavý, myslel jsem, že je vždycky v ceně. Alespoň od našeho dodavatele je přímo v tom balení držáku.
tezko rict, asi zalezi kdo to dodava.. ruzne po zahranicnich forech vidam lidi, ktery tuhle gumu ani neznaj a mne to tady v sunnysoftu nabizeli jako dalsi kus zvlast.. samozrejme sem si to koupil, protoze ztratit telefon za 25tisic bych nechtel