zdar panove, cca dva mesice si vozim zadek na r1150GSA a zacinam pozorovat jednu vec, ktera mne nijak neznepokojuje, ale rad bych to nejak poresil..
posledni dobou se motoru nechce nejak vzorne drzet volnobeh..za studena se syticem v poradku i kdyz ne uplne vzorove, a za tepla se mi zda, ze je to okolo pouhych 1000ot..
no a druhy problem je ten, ze po pridani (full GAS) na jakykoliv prevod st, zhruba okolo 4,5-5tis otacek prestane tahnout a na malinke chvilky nastanou vypadky..proste vykonove diry..nejdriv zabere, pak zase prestane atd..pri relativne pomalem a konstatnim pridavani plynu se to neprojevuje tak intenzivne popr vubec..
dalsi veci co jsem asi za 5tis km vypozoroval je spotreba..bez kufru sam 6/100 s kufry ve dvou 7-7,5/100 coz se mi zda docela dost v porovnani s kolego na dvanactce a jeho 5/100 s kufry
nevite na co se mam soustredit??
nejake snimace polohy kliky? klapky? serizeni??
mam to chvili a jeste jsem se v tom nejak nevrtal a neodpozoroval co kde a jak..
jen jsem menil svice a vsechny olejove naplne vc filtru (krom palivoveho)
Tak vse vyreseno nejjednodussim zpusobem..vim o panu Huberovi ze sedliste, clen pod nickem Famoza..vycisteny vstrikovace, synchro, vymena jedne civky, hridelky virivek, vyladeno k max spokojenosti, volnobeh vyborny, tah motorky jeste lepsi v celem spektru otacek..timto bych chtel jeste jednou podekovat a i pres to, ze se sam hrabu v autech tam pojedu s motkou urcite vzdy a zase, nema smysl doma laborovat, hledat po fotech a na ytb ruzne navody, kdyz kousek bydli nekdo, kdo vi kam sahnout a jak to udelat tak, aby to fungovalo jak ma
To bartus: jj, s podivem :-) Ale kdyz jsem mel nove 650 gs, tak jsem byl schopen resit vse do 12ti hodin :-)
Teplo jedine u kamen :-) www.kamnarstvi-bo...
chrompacket - tak hurá! Co je to za rok, resp. dvousvíce nebo twinspark? Tam odcházely cívky ve fajfkách a chovalo se to podobně, myslel jsi výměnu této?
Je to 9/2003 jj jedna civka byla hotova, na dalsi bylo spatne tesneni fajky..tohle byla asi ta nejvetsi pricina predpokladam..kazdopadne vymena hridelek prispela i k tomu, ze to konecne tak blbe necinka a neklepe