Zdravím!
Chci se zeptat jestli se dá přidělat na tu novější verzi Dakara( od 04) neoriginální Top case jen s pomocí plotny,kterou budu mít k danému top case, nebo jestli musím mít ještě nějaký držák.Vím,že origo top case tam jde přidělat bez čehokoliv,rovnou se tam nacvakne kufr.Pokud někdo víte,jak s jiným,třeba Givi nebo Kappa(cokoliv),tak poraďte,popřípadě prosím hoďte foto,ať vidím jak to vypadá.Dikec!
Na original nosic nic ine okrem BMW kufru nedas a drziak TOP case od givi sa mi nepaci.
Toto vyzera na fajn sklbenie tvojho problemu, dokonca Ti ostane aj pristup k uloznemu priestoru, len ta cena
JuriK přiložený následující obrázek:
Já to vyřešil topcase od Hepco Becker, s tím, že jsem kpoupil půlku nosiče od Givi (druhá je jen k plotně, což jsem nebral) a tu půlku jsem si dodělal
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) -----
Thomasson napsal:
Ale... jakej neoriginální? Jako obecně, nebo už máš nějakej konkrétní?
Obecně.Zatím nic konkrétního.Jen jsem tak prolízal inzeráty a některý byly docela zajímavý,ale všechno většinou neznamý značky.Ale když je to takhle,tak se na to asi vykašlu anebo zkusím sehnat nějaký origo BMW z druhý ruky.
JuriK napsal:
Na original nosic nic ine okrem BMW kufru nedas a drziak TOP case od givi sa mi nepaci.
Toto vyzera na fajn sklbenie tvojho problemu, dokonca Ti ostane aj pristup k uloznemu priestoru, len ta cena
Tak tohle je luxusní řešení ,ale ta cena je taky luxus
Jestli se nepletu tak je to Touratech a cena něco kolem 3000 a když k tomu připočtu nějaký pěkný Al topcase za 4nebo 5tis.,tak je to docela solidní pecka