Od 21.9. do 2.10. se chystáme do Černé Hory. Od středečního rána umírněný dálniční sprint přes tu ošklivou placatou zemi do Srbska a pak se uvidí.
Jedeme dva na jedné motorce. Já a Evík. Jedna až dvě motorky vítány do kolektivu.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kdyby se náhodou chtěl někdo přidat, tak jedu s mojím baťohem od 3.9. do cca 18.9. cca tak nějak SK-RO-BG-MK-ALB-ČH-HR-BiH a zpět... S tím, že chceme zůstat aspoň tři noci u moře v ČH.
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Ahoj omlouvam ze lezu do ciziho vlakna ale chci se optat vyladl mne partak na motodovcu tak schanim nekoho ke komu bych se mohl vetrit mam volno od9.9-25.9
baw napsal:
Ahoj omlouvam ze lezu do ciziho vlakna ale chci se optat vyladl mne partak na motodovcu tak schanim nekoho ke komu bych se mohl vetrit mam volno od9.9-25.9
Posuň si dovču a přidej se. Já to mám navelené od velitelky a ta s tím nehne, bo je cifršpión a mají nějaký závěrky či podobnou zábavu.
Takže razíme v blbej termín - středa 21.9. a do 2.10.
Počítám, že pojedem sami, bo takhle narychlo a ještě koncem září už moc lidí nepojede.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
No jo, co naděláš Tak snad alespoň to počasí vyjdeLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
Tak my už jsme zpět. Krom prasklé žárovky pohoda. 4243km.
Jinak kdybyste náhodou někdo na dálnici mezi Miskolcem a Debrecínem našli 3l kanystr a trychtýř, tak ten je můj ... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
geofre napsal:
Tak my už jsme zpět. Krom prasklé žárovky pohoda. 4243km.
Jinak kdybyste náhodou někdo na dálnici mezi Miskolcem a Debrecínem našli 3l kanystr a trychtýř, tak ten je můj
Je alespoň červenej? Jestli má smysl se vůbec koukat Pojedu tamo po neděli.