Pozor na skákání ..................http://i37.tinypi...4fxgko.jpg
Podle letu motorky (BMW HP2 ) musel jet aspoň 100 km/h
Robert přiložený následující obrázek:
[253.07Kb]
Upravil Robert dne 25.01.2009 00:14
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
No fuj, ta HP2 ho i trochu převalchovala.
Podle mě nedržel řidítka dost pevně a ta mrcha ( která jde díky váze motoru skoro po každém skoku na čumák ) mu strhla řidítka stranou, a ta váha se už sunula bokem.
Co ty na to Čízáku ? ? ? jde stim skočit aniž by to šlo hned čumákem k zemi ? ? ?
[113.26Kb]
Hodně ošklivý Já jsem, trošku OT, teď narazil na problémy s vidlicema u starších f650gs, kdy prostě za jízdy lidem upadlo kolo i s uchycením k vidlici a následky většinou taky pěkně drsný.. až mám docela strach jezdit
Robert> Jde to dobře ale musí se umět jako se vším , viz nějaké videa na netu kde HP2 závoděj s kroskama a nejni poznat rozdíl , problém však je HLAVNĚ ten měch, přední vidle to se musí hned zahodit jinak to takhle vyhazuje
Nechce se mi ale věřit že ty líbivý videa na netu - na Erzbergu ten měch a vidle ve vnitřku je série !
Reklamní PODVODY BMW a v sérii pak udělaj docela špičkové moto co daj na zabijácké podvozek ...
cizak napsal:
Robert> Jde to dobře ale musí se umět jako se vším , viz nějaké videa na netu kde HP2 závoděj s kroskama a nejni poznat rozdíl , problém však je HLAVNĚ ten měch, přední vidle to se musí hned zahodit jinak to takhle vyhazuje
Nechce se mi ale věřit že ty líbivý videa na netu - na Erzbergu ten měch a vidle ve vnitřku je série !
Reklamní PODVODY BMW a v sérii pak udělaj docela špičkové moto co daj na zabijácké podvozek ...
Co se dělá vepředu......pouze pružina nebo něco víc ?
[161.27Kb]
No tak to je hnus velebnosti,snad je šofér v ouklendu
Hlavně ta vyzutá bota,na to se kouká fakt napříjemně.Na moto sere pes...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Robert> vepředu jsou měkounký pružinky a jedna vidle dělá útlum a druhá odskok - takhle se to dělalo ca před dvaceti lety a oni toto někde vyhrabou ze zásob Marzochi za pár korun a daj to na moto za 500tis , co si o BMW pomyslet
Kubrt napsal:
To že mu upadly boty asi svědčí cosi o jejich zapnutí, ať mi nikdo neříká, že se mu při pádu sundá krosová bota
Viděl jsem už nehezkou řádku dost potlučenejch a mrtvejch a když šlo o něco rychlejšího, tak boty byly fuč. I pevně zapnutý přezkáče a šešněrovaný kanady. Nepátrám po tom proč, ale je to holý fakt.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kubrt napsal:
To že mu upadly boty asi svědčí cosi o jejich zapnutí, ať mi nikdo neříká, že se mu při pádu sundá krosová bota
Viděl jsem už nehezkou řádku dost potlučenejch a mrtvejch a když šlo o něco rychlejšího, tak boty byly fuč. I pevně zapnutý přezkáče a šešněrovaný kanady. Nepátrám po tom proč, ale je to holý fakt.
To je fakt hasiči říkaj: "Zutej=mrtvej". Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS