Nevite nahodou jak spravne seridit zadni tlumic 1150GS A?Jizda solo a s nakladem?Jak otacet stim sroubkem na tlumici a co stim koleckem?Mam to sice nejak serizene ale zda se me ze pri zhoupnuti tlumic nejak divne zapiska?Ze by bylo ponem? Mam najeto jen 50Tis.a mam preci BMW ne?Dik za info a ruzne postrehy.
Mám ten samý problém, ze zadního tlumiče podivné zvuky neteče, ale houpu se jak na kývačce Tak jsem ho vyndal rozebral a v pondělí povezu pístnici ať s ní něco udělají. Pokud nepujde opravit tak ohlins to jistí předčasně mám 43tis. naj.
Jinak kolečkem přitahuješ - povoluješ tuhost pružiny a udělátorem dole šroubek je na rychlost přepouštění oleje v pístnici hard tužší.
R1150 GS Adventure
taky se mi tlumič houpal sice na 1100gs ale byli v zandeli nejaké součastky ve vnitř tak jem nechl udělat repasi za 2890,-kč a šlape jak za mlada podle mě na co novej tlumič když to zlaty česky ručičky vzladnou spravit za par korun
To je dobry ze to nasinec opravy jenze ja mam smulu ze to budu opravovat kazdej rok.Asi pockam co to udela a pak koupim novej nejakej.A tim sroubkem na Hardt aby to slo pomaleji?(nalozenej a ve dvouch)