Zdravím pánové, před časem jsem si koupil tobinátor na moto 1150GS viz foto1, po zjištění že mám dražák plexi z GSA viz foto2 jsem ještě zakoupil v Car Servisu adaptér pro GSA viz foto3. No stále se nedařilo tobinátor namontovat, po hledání různých fotek jsem asi zjistil že mě stále chybí tento kus označený červeně na fotu4.
A teď je dotaz v kterém balení jsem teno kus nedostal?
Děkuji Jirka
Jen hádám, ale není ten adaptér na foto3 právě náhrada toho červeně označeného adaptéru z fota4, jen jinak (levněji) vyroben? K čemu jinak by byl?
Upravil Czejcen dne 04.09.2016 11:09
Rozdíl mezi sadou na GS a na GSA je jen v tom jednom adaptéru. A ten si dokoupil a máš ho na fotu č.3 Vypadá sice jinak, ale podle rozložení a velikosti otvorů, byl asi vyroben jako náhrada originálu.
Tím si zkompletoval sadu a máš sadu na GSA. Alespoň tak bych to odhadl z té fotky.
Zkus to použít dle výše uvedeného návodu, jestli sedne
Upravil Czejcen dne 04.09.2016 11:09
Georgh napsal:
Zdravím pánové, před časem jsem si koupil tobinátor na moto 1150GS viz foto1, po zjištění že mám dražák plexi z GSA viz foto2 jsem ještě zakoupil v Car Servisu adaptér pro GSA viz foto3. No stále se nedařilo tobinátor namontovat, po hledání různých fotek jsem asi zjistil že mě stále chybí tento kus označený červeně na fotu4.
A teď je dotaz v kterém balení jsem teno kus nedostal?
Děkuji Jirka
Nejdou vložit fotky, jsou tady:
http://georgh1.rajce.idnes.cz/tobinator/
Myslím že tam máš všechno a že nic nechybí. Nemám tam nic jinýho a přesto to funguje. To ta fotce 3 se šroubuje na motorku místo toho mezikusu na fotce 2
Upravil Gagarin dne 04.09.2016 08:59
tak podle toho návodu na GSA co poslal Jirik, mě právě scházej ty dva kousky červeně označené. Ty samostatně asi neseženu a kupovat celou další sadu se mě fakt nechce. Tak to hodím do šuplíku a budu jezdit bez toho, no co tak bude trochu foukat, nejsem v autě, ale na motorce a o tom to je.
Diky všem za informace.
Jo, máš pravdu, už to vidím. Chybí ti to v tom červeným kroužku. Já se díval na ty fotky a nenapadlo mě že to je fotka fotky, myslel jsem že to je vyfocený to co máš doma :-)
Ale určitě se to prodává samostatně.
Upravil Gagarin dne 04.09.2016 09:43
Popletl jsem čísla fotek a psal jsem 2 místo 3 . Teď jsem to upravil. Takže ještě jednou a správně .
Myslím, že ten kousek na třetí fotce je náhrada toho, který je v červeném kroužku na fotce číslo 4.
Je tu vlákno o Tobinátoru a někdo si tam sadu na GSA vyráběl, zkus ho kontaktovat zda by ti ty dva díly nevyrobil
Ono už to právě vyrábělo několik různých lidí a většinou ten mezikus vyrobili jinak, protože originál je moc složitý. Podle mě jsi koupil jednu z těch jednodušších variant.