Mám GS 1200 a pomalu se blíží 40000km, tak a nevím jaký servisní úkony se ve 40000 km dělaj poradí mi někdo?
Vezmeme to zkratkou, je to sice dál, zato horší cesta.
insorto
Vše co obvykle + palivový filtr, a pokud to máš po roce, tak brzdovku a pokud po dvou letech tak i spojkovou kapalinu.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Jinak jsem tady na stránky si myslím fotil a dával servisní plán. Ted nevím kde je, protože jsem to dával do fora tušim k Lukesovi a jeho dotazu na 60000 km.
BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Cycli napsal:
Vše co obvykle + palivový filtr, a pokud to máš po roce, tak brzdovku a pokud po dvou letech tak i spojkovou kapalinu.
S tím palivovým filtrem bych to nepřeháněl. Protože u GS1200 to neni tak jednoduchý jako u starších GS. Filtrem je celý držák pal. čerpadla a cena je kolem 5.000,-Kč...
Já mám najeto přes 60 000 km a neměnil jsem ho. Po poradě v CarServisu počkám.
Sami ho taky ještě neměnili,jen se pokoušeli o čištění zanešenýho,ale bez úspěchu.
Hold soudruzi v NDR udělali někde chybu.Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Cycli napsal:
S tím palivovým filtrem bych to nepřeháněl. Protože u GS1200 to neni tak jednoduchý jako u starších GS. Filtrem je celý držák pal. čerpadla a cena je kolem 5.000,-Kč...
Já mám najeto přes 60 000 km a neměnil jsem ho. Po poradě v CarServisu počkám.
Sami ho taky ještě neměnili,jen se pokoušeli o čištění zanešenýho,ale bez úspěchu.
Hold soudruzi v NDR udělali někde chybu.
Jo máš pravdu, já automaticky napsal na 1150. Tam mě filtr stojí 48 kč. To je lepší jak 1200 gs BMW R 1150 GS kombi
TRABANT 601 kombi
Milý Ciclíku. kde seženu tak levnej palivovej filtr?
Mě stál na 11tku (už jsem měnil 2x) asi kolem pjetikila - už fakt nevím přesně. Za 48 korun je nějakej plastovej cajmrsk ne?
Kámoš šetřil u 1200LT na palivovým filtru, dal do nádrže nějakej plastovej, on se mu během provozu roztrhl a zničil mu palivoměr,čili mu udělal paseku asi za osmičku.....H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Jak je to s palivovým filtrem pro 1200?
Replace intake air filter element=Vyměňte vzduchový filtr.
O benzínovém filtru není v rospisu servisních intervalů ani slovo. Vypadáto, že pokud tam nějaký je tak se nemění..
Aspoň já nic nenašel..Pája
paja1 napsal(a):
Jak je to s palivovým filtrem pro 1200?
Replace intake air filter element=Vyměňte vzduchový filtr.
O benzínovém filtru není v rospisu servisních intervalů ani slovo. Vypadáto, že pokud tam nějaký je tak se nemění..
Aspoň já nic nenašel..
A ani nečteš. Podívej se tři příspěvky výš... Na GS1200 je palivový filtr,ale nějak se o něm tajemně mlčí. Mění se až když to už nejede. Protože je součástí palivového čerpadla a stojí 5.000,-Kč.Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Baltazar napsal(a):
Mám GS 1200 a pomalu se blíží 40000km, tak a nevím jaký servisní úkony se ve 40000 km dělaj poradí mi někdo?
ja byl zacatkem kvetna v inveltu na zminenych 40000km (1200gs rv06) a akce byla takova :
Vymena mot. oleje + filtr (ja sam)
Vymena prevod + diferak oleje (ja sam)
Vymena vzd filtru (mam K&N tzn cisteni - ja sam)
Vymena brzdove kapaliny + zadni desticky ( invelt)
Vymena remenu od alternatoru (invelt) - az jsem se divil ale byl uz znacne odrbanej
Serizeni ventilu + vymena svicek (vlastni) (invelt)
Synchronizace klapek (invelt)
Cena 8460 Kc a dobrych 5h cekani
Pri dotazu mechanika na vymenu spojkove kapaliny - Nemeni se .... celozivotni napln. (hlavne aby to nebylo jak s kardanem )
Upravil Majkl_GS dne 16.06.2010 06:57
No jo.Kámoš říkal,že si účtujou 95kč za 5 min. a to tím zlůsobem,že i když se na tom nemáká samozřejmě,protože tebe tam nenechají a víš kulový,co dělají nebo spíš nedělají
Teď přičti ještě materiál a je to palbaServis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
to Bigr
Neboj čtu, jen jsem si chtěl potvrdit, že normální benzínový filtr jako u starších modelů tam opravdu není. Sice netuším jak ten v 12ce vypadá, ale nebudu to řešit. Chystám si servisní plán tak ať mám jasno.
Závěr: benzínový filtr neřešit a neměnit....Pája