Tak koupe tohoto modelu (presto ze se v te dobe mohl zdat zastaraly)se v roce96-97urcite vyplatila.A to presto,ze v tu dobu se jiz davno prodavali modernejsi 1100gs.Zkuste dnes starou 1100gs,nebo treba i 1150gs prodat za stejne penize.
Jako priklad vkladam odkaz z drazby na e-Bay.A to je jeste dost dnu do konce. http://cgi.ebay.d...240%3A1318Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Tak koupe tohoto modelu (presto ze se v te dobe mohl zdat zastaraly)se v roce96-97urcite vyplatila.A to presto,ze v tu dobu se jiz davno prodavali modernejsi 1100gs.Zkuste dnes starou 1100gs,nebo treba i 1150gs prodat za stejne penize.
Jako priklad vkladam odkaz z drazby na e-Bay.A to je jeste dost dnu do konce. http://cgi.ebay.d...240%3A1318
to mozna jo, ale prodavat takovehle stroje do neznamych rukou je jednoznacne hrich... a Vevis.. hrich se tresce dle zakona
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak toho krasavce nakonec před chvilkou vydražili za 8.300 €, což je při dnešním kurzu cca 235.000 Kč. Mimochdem nachlup stejná částka, za kterou jsem to samý koupil v roce ´97 nový v Autecu. Což byly tehdy kurevský peníze...
FunTomas přiložený následující obrázek:
[33.71Kb]
Upravil FunTomas dne 05.02.2009 20:47
R80GS Basic´96, R100GS PD´89, R100RT Classic ´95, Jawa 250´49, Jawa 500´54 , BSA 350´53, CZ 250´63
Tomas: jeste pred rokem jsi rikal, ze by to ani nemelo smysl prodat za ten pakatel - koukam, ze cena rapidne stoupa a za par let to bude poradna vata.
Tak me napada, ja ti za ni tech 60 dam, co ty na to?
Ale neco na ní je!Nedokazu rict jestli se mi libi nebo ne.Proste zajimave zmrsena motorka.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Tak se nekdy zastav, tady kousek v chatarsky oblasti mame opravdu PANA FRAJERA pres kolena. Samozrejme udirna. Luxus!
Ale chce to leto, takhle mimo sezonu spis na objednavku a to neni uplne echt.
Fakt peknej kousek a za super cenu.Jen ten ram a kryty hlav do modra me moc neberou.Ale vec nazoru,nekdo si na tohle potrpi.Ja mam rad ucelne doplnky v jakemkoli mnozstvi,ale barvy pokud mozno original.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ahoj, zrovna jsem objevil tuhle stranku...mam ctyri vzduchace - Basica, R 100 RT, policejni a R75/7 a ted jsem si koupil R 100 GS PD Classic - pred mesicem v motoinzerci...tak prikladam foto :-)
Mixture přiložený následující obrázek:
Hele ja ji platil 80 -90, coz mi prijde dobry, je z Nemecka ale uz na ceskejch cislech, predloni novej lepsi tlumic vzadu, najeto asi 55 tisic. parada, jezdi pekne, cekal jsem ze to bude jako silnejsi basic, ale jezdi to trochu jinak...