čau
Na obyč gs mám nějakej spešl výfuk, je na tom značka gp moto nebo tak něco, má dobrou vlastnost a to je, že to řve jak kráva a žere to o půl litru víc o výkonu nic říc nemůžu.. ale budu se ho pokoušet nějak upravit.. jde trošku ucpat a pak má lepší zvuk, ale spotřeba pořád větší. Takže bacha na výběr
Do it my way...
Někde se to tu už taky řešilo. S výfukem toho asi moc nevylepšíš. Navíc je to metoda pokus omyl a pokud nemáš výsledek kde změřit, tak hodnocení akorát pocitovka .
Psalo se tu i o něčem takovým: http://www.motech...20486.html, to už prý nějaký efekt má. Zkus pohledat.
Osobně jsem si od Práškina sehnal CDI s novější palivovou mapou (2003). Zatím jsem to tam nestihl dát. Přišlo mi to minulý týden a od čtvrtka jsem byl nemocnej, tento týden to tam lupnu.
Záleží na co to používáš. Já to mám na proplétání se Prahou a o víkendu s tím lítám po Vysočině, tak očekávám trošku lepší průběh a prý se má konat i nižší spotřeba.
btw: kdysi jsem někde četl, že aprilia z tohohle motoru dostala pár kW změnou tvaru pístu. Takže možnosti asi jsou .
Asi bych se zkusil podívat po origo příplatkových Remusech, popřípadě australský StainTune (ale ten stojí balík) no a potom česká klasika RP Tuning.
No a jak psali mí předřečníci, tak jen výměnou výfuku toho moc nevylepšíš.
Upravil geofre dne 10.10.2016 13:56
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
děkuji všem za info, a samozřejmě jsem koukal po různých forech kde jsem našel že vyměnou výfuku a katu se změní průběh krouťáku. Mam dakar 2007 a jezdím jak silnice tak i hodně terén. Motorka je super jen bych potřeboval trošku výkonu pro to jsem si říkal že zkusím první ten výfuk.
pani,ja mam maly problem.nemate nekdo navic kryt vyfuku-pravy? ten derovany plechovy.. na f650gs..posledni vec co mi chyba na masine..dohoda..byl bych vdacny..