Zdar Chlapi!Na sobotu jsme se domluvily s Alfem GS,ze hodime rec a nejako mensi cestu.Tak se k nam pridete.Dame nekde nake chalec,kofolec a pokecame o strojich koho co trapi a netrapi.Mame sraz u Priglu na parkalu pod Santonem ve 13:00.Toz dojedte at se pozname osobne.Zdar FANOS !!
Nevim jestli je to jen nahoda, ale i TDMackej web mel silnou Brnenskou a Kralovehradeckou kliku. Jak to tak pozoruju, je to stejny i tady. Sem tam nekdo ze zapadu nebo severu, obcas nejakej prazak, ale Brnisko a Hradec jaksi vedou. Nemate taky ten pocit?
Hosani kurna!Santon je po leve strane kdyz pojedete k hrazi od mesta.Primo pod nim je parkoviste tak pro 300 aut.Tak tam nekde se potkame.A Bohusa muzem jet klidne navstivit.
Dybi ste jeli na moju stranu tak se samo možete pro mě stavit,14.15 su doma.Uvařím vám koffi a mužu jet pak nekam svama.GPS nemam ale Věteřov je jen jeden
holubb napsal:
a nechtěěěl bes tam zavést za ručičku
GPS: 49°13'51.15"N,16°31'6.8"E
Klidně za řidítko.....
To nejsou souřadnice pro garmín,takže mě sou na nic.
Slibujou,že maj padat hovna s háčkama,tak uvidíme.Tenhle víkend je moc akcí tak uvidím,jak to zkloubím,při nejhorším cestu k Bohušovi znám poslepu,nebo jedem s Bohušem a spol. v ne. do Buchlováků k Trampovi a na Smraďavku.
BMW R 1100GS vzor kačer
Milosu hlavni je se zotavit.Taky jsem cekal 2 mesice nez jsem se dotknul riditek.Slo by to driv,ale nic jsem nechtel podcenit a mozna se vyplatilo.Ale ja jsem byl po padu a to je asi neco jinyho.No doufam,ze pocasko aspon trochu vyjde.Kurna je nas,ale stejne malo?
franc ja teda jedu snad to stihnu Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“