Ahoj
Na Motorkářích je uvedeno v technických datech výška sedla u modelu 2013 - 87 cm a u modelu 2015,2016 výška sedla 85 cm.Nevíte někdo,jestli to tak opravdu je,nebo jsou všechny modely od tohoto roku výškově stejné?Pokukuji po dvanáctce,ale nejsem žádný čahoun,proto řeším každý centimetr.Děkuji za info.
Stanly napsal:
Ahoj
Na Motorkářích je uvedeno v technických datech výška sedla u modelu 2013 - 87 cm a u modelu 2015,2016 výška sedla 85 cm.Nevíte někdo,jestli to tak opravdu je,nebo jsou všechny modely od tohoto roku výškově stejné?Pokukuji po dvanáctce,ale nejsem žádný čahoun,proto řeším každý centimetr.Děkuji za info.
kolik měříš? mám 175 cm a je to v pohodě. Samozřejmě, ne vždycky, hlavně v enduro módu, dosáhnu, ale dá se.
Podobnou debatu jsem tu před časem otevřel taky. Nakonec jsem to risknul.
Mam neco mezi 170-171cm a jde to. Nak tu někdo kdysi dávno pronesl : jsem špičkový jezdec, stojím na špičkách.
Fakt to není nejmenší problém. Většinu času jezdím po Praze v provozu, takže dost často musím zastavovat, odšlapávat,...
Mám bohužel pod 170.Na osmikilu mám puštěné přední vidle a vybrané sedlo a dávám to,i nabalené s kuframa.Přeci jenom je ta dvanáctka trošku těžší ale hrozně mě láká.
Stanly napsal:
Mám bohužel pod 170.Na osmikilu mám puštěné přední vidle a vybrané sedlo a dávám to,i nabalené s kuframa.Přeci jenom je ta dvanáctka trošku těžší ale hrozně mě láká.
na 8mikilu mam nizky sedlo, na LC normalni a je to snad nizsi.
175cm.. akorat mam pres metrak, TAKZE JE VIC ZMACKNUTA
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2