Ahoj,
mám rezervaci na F800 GS, r.v. 2009, najeto 30 tis, dovoz ze zahraničí. Bude to moje první motorka. Pročítal jsem zdejší fórum a zejména vlákno o vadách motoru 2008/2009 mi teda moc nepřidalo. Nicméně pro sebe jsem si udělal závěr, že tyto ročníky měly nějaké problémy, proto se také vyhlašovaly svolávací akce a ty fatální problémy s klikovkou a vyvažovákem se týkají určitého procenta kusů. Samozřejmě šel bych do nějakého ročníku 2011, ale to už je mimo můj ropzpočet. Všechno má své mouchy a budu se modlit, že se to mého kusu týkat nebude. Chci se ale zeptat na svolávačky. Jak poznám, že má moto všechny svolávačky hotové? Předpokládám, že to bude asi potřeba pomocí VINu ověřit v autorizovaném servise. Mě ale hlavně zajímá, co se stane, když moto svolávačky hotové mít nebude....udělají mi je i v servise v Čechách, když je moto ze zahraničí?
duff2 napsal:
Ahoj,
mám rezervaci na F800 GS, r.v. 2009, najeto 30 tis, dovoz ze zahraničí. Bude to moje první motorka. Pročítal jsem zdejší fórum a zejména vlákno o vadách motoru 2008/2009 mi teda moc nepřidalo. Nicméně pro sebe jsem si udělal závěr, že tyto ročníky měly nějaké problémy, proto se také vyhlašovaly svolávací akce a ty fatální problémy s klikovkou a vyvažovákem se týkají určitého procenta kusů. Samozřejmě šel bych do nějakého ročníku 2011, ale to už je mimo můj ropzpočet. Všechno má své mouchy a budu se modlit, že se to mého kusu týkat nebude. Chci se ale zeptat na svolávačky. Jak poznám, že má moto všechny svolávačky hotové? Předpokládám, že to bude asi potřeba pomocí VINu ověřit v autorizovaném servise. Mě ale hlavně zajímá, co se stane, když moto svolávačky hotové mít nebude....udělají mi je i v servise v Čechách, když je moto ze zahraničí?
to poznaji v servisu..
jinak ty budes jezdit JEN po silnici?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Diky za odpoved. Na rovinu...nevim, jak bud jezdit, co me bude bavit...zacinam. Ale myslim, ze tak 90% silnice a zbytek lehký teren...abych se od silnice nejak dostal k vyhlidce, rybniku, hradu....
duff2 napsal:
Ahoj,
Jen se chci zeptat a od roku 2010 je to už v pohodě jako s tou klikou ? Nebo jsou tam taky nějaký mouchy ?
Tak to rád slyším... Já tu rezervovanou koupil, ještě v prosinci ji párkrát projel a jsem nadšenej.... Jenže na motorce začínám, takže mé nadšení není asi úplně objektivní... Každopádně je to krasavice a doufám, že spolu vydržíme co nejdýl...Jo a v servisu mi podle VIN řekli, že na mou motorku žádné svolávací akce nejsou (tzn. buď se jí nikdy netýkaly nebo už na svolávačce byla)...Tak uvidíme.
Špatně jsi mě pochopil, já nadšený jsem, maximálně. Bohužel mi ale chybí zkušenosti, takže někdo vyježděný by třeba slyšel zvuky, které já ještě neumím poznat....Ale neřeším to, v pondělí jde motorka do servisu na předsezónní přípravu a pak si to už doufám budu jen užívat ????
Moja skúsenosť so zvolávačkami je za "1".
Cez ofiko predajcu mi po zadani VIN poslali mail čo už urobené bolo a čo ešte mám nárok.Objednal som sa v servise,po dohode urobené na počkanie,aby som nemusel cestovať extra 65km hore-dole,vypil som zo dve chutné kávičky,pekne poďakoval a šiel na motorke domov.Všetko grátis,motorka kúpená na SK ako dovoz zo Švajcu .
Cesta je cieľ...