Ahoj, koupil jsem si 1200GSA (2010). Tovární sedlo mám nastaveno na nižší posed, ale potřeboval bych ještě alespoň 2cm dolů. Lze toho docílit nastavením pružiny na zadním kole? Díky
Kup si snizeny nebo extrasnizeny sedlo. Kdyz povolis pruzinu, motorka sice sedne, ale ovlivni to hlavne chovani tlumice a bude to jak zvejkacka, pujdes hned na dorazy atd. Tlumic mas mit nastavanej na urcitej SAG-ponoreni po nasednuti cca 6,5 cm a ne tim dohanet vysku....
Tady se treba jedno prodava...
processor napsal:
Ahoj, koupil jsem si 1200GSA (2010). Tovární sedlo mám nastaveno na nižší posed, ale potřeboval bych ještě alespoň 2cm dolů. Lze toho docílit nastavením pružiny na zadním kole? Díky
processor napsal:
Kup si tlumiče z normal 1200 Gs.
Kdyz da tlumice z gs neda to na hlavni stojan a na bocnim to bude stat kolmo..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Díky za rady chlapi. Ale stál jsem v teniskách, enduro boty mají vyšší podrážku... Motorka je na suchu, takže 30l paliva udělá taky myslím svoje... kufry dole... a kdybych byl o 5kg těžší (mam 88kg - se budu muset přes zimu snažit ) tak už bez problému. Nemám zatím s tímto typem motorky žádné zkušenosti
processor napsal:
Díky za rady chlapi. Ale stál jsem v teniskách, enduro boty mají vyšší podrážku... Motorka je na suchu, takže 30l paliva udělá taky myslím svoje... kufry dole... a kdybych byl o 5kg těžší (mam 88kg - se budu muset přes zimu snažit ) tak už bez problému. Nemám zatím s tímto typem motorky žádné zkušenosti
Blbost... Boty udělaj hovno rozdíl, plnou nádrž mít taky nebudeš pořád, s kuframa taky jezdit nebudeš pořád...
Nech si zúžit a snížit sedlo...
Upravil Kubrt dne 08.12.2016 21:14
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.