Já je mám (krátké za 1000,-) na nové Africe a zatím v pohodě, je fakt, že s nimi zatím nemám skoro nic najeto. Uvažoval jsem nad čínou, ale jednak delší dodání, druhak jsem podpořil českého (alespoň v to doufám) výrobce..
Jeto čína jako všechny ostatní a nejvíc mě na těch páčkách se.re to,že nemají ani bronzovej váleček (futro) pro upěvňovací šroub,takže ho pomalinku ale jistě opotřebovávají o dost rychleji než origo páčka,pak je tam vůle a stojí to za prt. A po namazání to zachvílu tak divně povrzává... Můj názor-vyhozený peníze.
Vikec napsal:
Jeto čína jako všechny ostatní a nejvíc mě na těch páčkách se.re to,že nemají ani bronzovej váleček (futro) pro upěvňovací šroub,takže ho pomalinku ale jistě opotřebovávají o dost rychleji než origo páčka,pak je tam vůle a stojí to za prt. A po namazání to zachvílu tak divně povrzává... Můj názor-vyhozený peníze.
Jo s tím válečkem je to pravda, asi se to časem projeví...
Páčky má z Číny a všechny ostatní doplňky co prodává si tam nechává taky dělat.Neviděl bych v tom ovšem žádný problém,protože tam vyrábí spousta jiných prodejců.
.